Novi holivudski rat na pomolu: Za bivšeg napisala da je bešćutni majstor manipulacije

Novi holivudski rat na pomolu: Za bivšeg napisala da je bešćutni majstor manipulacije

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Jennifer Esposito ocrnila je bivšeg supruga Bradleyja Coopera u novoj knjizi, kazao je neimenovani izvor za NY  Daily News.

Iako ga nije imenovala, sasvim je jasno da se o njemu radi u memoarima 41-godišnje glumice s kojom je bio u braku 2006. i 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Većim dijelom Esposito se u knjizi bavi borbom s celijakijom, koja je uključivala gubitak zubiju, napade panike, stravične grčeve u trbuhu i probleme s kožom, ali u nekom trenutku opisuje susret s čovjekom koji ju je pozvao na spoj i, "iako je pred njom bilo nebrojeno znakova upozorenja", ona ih je odlučila ignorirati jer nije mislila da će veza napredovati.

Tajanstvenog udvarača opisuje kao "pametnog, zabavnog, drskog, arogantnog i majstora manipulacije", dodajući da joj "i nije bio baš privlačan". Jako brzo postali su par, iako je njezin odabranik ima "zlu, hladnu stranu", a "raspoloženje mu se moglo promijeniti bacanjem novčića".

Esposito tvrdi i da je veza bila nezdrava, da se sve vrtjelo oko njegovih potreba te da nikad nije bilo bitno što ona misli ili želi, te dodaje: "Postala sam jako tužna i jako usamljena". Dodala je da je u vezi ipak ostala sve dok nije svega postala svjesna uz pomoć duhovnog seminara: "Unutar nekoliko dana veza je dotakla najdublje dno i bila je gotova unutar jednog tjedna. Naglo, grubo i uz točno onakvu bešćutnost kakvu bi od njega očekivala".

Po završetku te priče, na idućoj stranici Esposito piše da je dobila ulogu u sitcomu "Samantha Who" koji se emitirao 2007. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara