Novi projekt hrvatskog fotografa: Kako bi izgledao svijet bez ljudi

Foto: PR
 
HRVATSKI fotograf, putnik, urednik i kolumnist Oleg Maštruko započeo je crowdfunding kampanju za svoj međunarodni foto projekt Without People. 
 
Koristeći crowfunding koncept razvoja preko weba se prezentira projekt i pridobijaju potencijalni kupci, pretplatnici, ulagači i interesenti. Za svoju crowdfunding kampanju Oleg Maštruko je odabrao Indiegogo. Glavni element projekta je knjiga fotografija, no u crowdfunding kampanji nude se i drugi predmeti (perks).
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Without People je projekt o napuštenim ili dehumaniziranim lokacijama diljem svijeta – autor već osam godina putuje svijetom i fotografira zanimljive lokacije za nekoliko fotografskih serija. Jedna od serija bavi se napuštenim ili dehumaniziranim mjestima, i ove su fotografije tema prvog Maštrukovog foto-projekta i knjige fotografija – "Without People". U planu su već i naredna dva foto-projekta – hramovi velikih (i malih) religija i serijal o moru.
 
Knjiga "Without People", s tekstovima uz fotografije na engleskom, trebala bi se pojaviti u distribuciji preko Amazona u drugoj polovici godine, a ukoliko želite pomoći razvoju ovog projekta i rezervirati svoj primjerak, uključite se u Indiegogo kampanju.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara