Novi šef Discoveryja: Nema više lažnih morskih pasa ni emisija u kojima zmije jedu žive ljude

Novi šef Discoveryja: Nema više lažnih morskih pasa ni emisija u kojima zmije jedu žive ljude

Foto: Facebook

RICH ROSS novi je glavni i odgovorni na Discovery Channelu, a čim je preuzeo vodstvo najavio je korjenite promjene i "popravljanje imidža" kanalu koji se zadnjih godina znao izblamirati, a kredibilitet mu svakako nije poboljšao ni jedan od zadnjih pothvata, onaj u kojem je Paula Rosolieja trebala živog pojesti anakonda.
 
"Najvažnija stvar je - autentičnost. Ovo je odličan brend, s  odličnim programima, i moramo stajati iza toga i raditi na tome", rekao je Ross, prenosi Mashable.
 
Osim na blamažu s Rosoliejem, Ross se osvrnuo i na dokumentarce o megalodonu:  "To nije prava stvar za Discovery i šteti mu. Vjerujem da mi iduće godine nećete postavljati ovakva pitanja, i da s emisijama i temama koje odaberem neće biti ovakvih dilema".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Činjenica je, ipak, da su navedene emisije ostvarile rekordnu gledanost, no Ross to ne smatra dovoljno dobrim argumentom da se s tim trendom nastavi:
 
"Da, te su emisije dobro prošle, no, to nije za nas. Dok sam ja na ovoj poziciji, na Discoveryju neće biti zmija koje jedu žive ljude".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara