Novi život se rađa: Supružnici iz Srbije snimili dolazak kćerkice na svijet u svom domu

Screenshot: YouTube

DANIJELA i Ivan mladi su supružnici iz Novog Sada koji su nedavno dobili kćerkicu Iskru što su zabilježili kamerama.

Video je snimila i objavila Tamara koja je Danijeli tijekom trudnoće pružala emotivnu podršku i različite informacije, a osim toga poznaje i tehnike disanja, masaže, kretanja i zauzimanja određenih položaja.

Dvije djevojke upoznale su se na tečaju za rodilje kada su se složile da je idealan porođaj onaj kod kuće, u prirodnom okruženju, uz prisutnost dragih ljudi i tihe glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Divila sam joj se. Vjerovala je u sebe, svoje tijelo i moć rađanja. Željela je svom djetetu pružiti najugodniji dolazak na svijet. Ivan je cijelo vrijeme bio uz Danijelu, masirao joj leđa, ljubio je i pružao ljubav. Nije mi dugo trebalo da izvadim fotoaparat. Atmosfera je bila inspirativna i željela sam svaki trenutak zabilježiti trudeći se da budem neprimjetna i nenametljiva", napisala je Tamara na svom blogu.

"Nisam htjela napraviti video, no kad sam prebacila materijal i vidjela kako su kadrovi predivni, predložila sam Danijeli da to napravimo. Potom su suprug i ona odlučili sve javno objaviti kako bi promovirali prirodan porođaj i pokazali da postoji ljepša strana rađanja", piše Tamara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara