Novopečeni oskarovac okreće se televiziji u novoj seriji J.J. Abramsa

Screenshot: YouTube

REDATELJ Alfonso Cuaron nema namjeru previše uživati u uspjehu svog filma "Gravitacija" i bacio se na posao, ali ovaj put posvetio se televizijskom projektu.

"Believe" je nova NBC-jeva serija koju će producirati s J.J. Abramsom, a režirao je i pilot epizodu koja će premijerno biti prikazana 10. ožujka, piše Huffington Post.

Serija prati djevojčicu s nadnaravnim sposbnostima. Ideju za seriju dobio je tijekom snimanja "Gravitacije". "Za promjenu, želio sam napraviti nešto prizemljeno, želio sam da to ima veze sa stvarnim ljudima i stvarnim lokacijama. Nešto uzbudljivo, a istodobno jako emotivno", rekao je Cuaron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju ideju ispričao je Abramsu koji je ostao oduševljen. Abramsa je upozna prije više od 20 godina. "Očajnički sam želio raditi s njim. Fan sam svakog filma koji je napravio, i sa svakim sam sve više i više želio nešto smisliti", ispričao je Cuaron.

Ideja za "Believe" napokon ih je spojila.

Mlada Johnny Sequoyah u seriji će glumiti Bo, 10-godišnjakinju koja levitira, ima moć telekinetičke moći, može utjecati prirodu i vidjeti budućnost. Ali Bo ne zna kontrolirati svoje moći niti ih razumije zbog čega se nađe na meti onih koji ih žele iskoristiti za osvajanje Zemlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara