Obdarena regija: Hrvatice u prosjeku imaju "četvorke", Bosanci i Hercegovci ponosni na 18,34 cm

Foto: Shutterstock

NIJEMCI su ovih dana napravili poprilično zanimljive karte svijeta. Jedna prikazuje veličinu penisa prema regijama, odnosno državama svijeta, a druga mjeri dubinu ženskog dekoltea. Istraživanje je obavila stranica Target Map, a objavio ga je njemački najtiražniji list Bild. Naravno, nije trebalo predugo čekati da se željeni podaci prošire svijetom. A ako je suditi prema njima, mi smo u poprilično obdarenoj regiji, što se žena, ali i muškaraca tiče.

Obdarene Hrvatice i njihove 'četvorke'

Najveće grudi imaju Ruskinje i Skandinavke, a Hrvatice su na odličnom drugom mjestu. Prosječna Hrvatica ima košarice D, odnosno 'četvorku', a prednjače Ličanke. Istu veličinu grudi imaju i Njemice. Naše susjede u BiH također imaju bujna poprsja, dok su Slovenke i Srpkinje najčešće ponovno vlasnice C košarica.

Bosanci i Hercegovci ponosni na svojih 18,34 centimetra

Kada su muškarci i veličina njihovog penisa u pitanju, najveći su susjedi iz BiH. S prosječnom dužinom od 18,34 centimetra, Bosanci i Hercegovci zauzimaju treće mjesto na svijetu, a ispred njih su samo muškarci iz Konga i Ugande. Hrvati i Srbi negdje su po sredini pa tako imaju oko 14 centimetara. Slovenci su nešto obdareniji te je tamošnji penis u prosjeku dugačak 15,33 centimetra. U elitno društvo s Bosancima i Hercegovcima ulaze i oni iz Venezuele, Mađarske, Francuske i Češke. Najprikraćeniji su siroti Kinezi, Indijci i Korejanci, koji imaju manje od 10 centimetara u svojih hlačama

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara