Obitelj Herkul: Imaju manje od deset godina, a već izgledaju ovako

Foto: Facebook

SVAKODNEVNI dvosatni treninzi nevjerojatan su režim čak i za daleko starije sportaše, ali za dvojicu braće iz Rumunjske to je uobičajena stvar.

Naime, devetogodišnji Giuliano Stroe i njegov dvije godine mlađi brat Claudiu postali su prave zvijezde nakon što je započela njihova misija da postanu najsnažniji dječaci na svijetu. Naravno, ideju bismo u prvom redu mogli pripisati njihovu ocu Iulianu (35) koji želi da njegovi sinovi postanu poznati po svojoj snazi.

Britanski mediji već su ih prozvali "obitelj Herkul", a nakon što slavu nisu stekli u Italiji (iako imaju preko milijun i 200 tisuća fanova na Facebooku), namjeravaju preseliti u Veliku Britaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali snagatori čija iznimno definirana tijela djeluju pomalo zastrašujuće, gimnastikom se bave otkad su prohodali, a iza sebe imaju već nekoliko svjetskih rekorda. Stroe se nada da će u novoj zemlji pronaći posao ili barem sponzore za svoje sinove.

I dok su neki pohvalili to što se dječaci bave sportom, neki drugi kritični su prema iscrpljujućim treninzima koji, vjeruju oni, zasigurno nisu primjereni njihovu uzrastu.

"Prirodno su predodređeni za ovo. Nitko ih nije forsirao i to je ono što im je Bog namijenio", govori njihova majka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara