Obožavatelji bijesni na Joksimovića: "Ona je tvoja simpatija od prvog dana"

Obožavatelji bijesni na Joksimovića: "Ona je tvoja simpatija od prvog dana"

Foto: RTL

I POSLJEDNJE izdanje "X Factora Adria" je izazvalo kontroverze, a za njih je i ovog puta zaslužan Željko Joksimović. Prema njegovoj odluci, u nastavak natjecanja ide Iva Čurić iz Đakova, dok je "X Factor" avantura završila za Antoniju Doru Pleško iz Splita.

S obzirom na to da je velik broj obožavatelja i prije tjedan dana burno reagirao kad je Iva dobila tri prilike u "bootcampu" i jedva prošla u "kuću sudaca", izbacivanje Antonije, koja je dobila i pohvalu Nine Badrić, nije dobro prošlo kod gledatelja iz cijele regije.

"Željko, Antonija nije smjela ispasti, bolja je od Ive, ali dobro, Iva je tvoja simpatija od prvog dana" komentar je obožavatelja na Facebook stranici pjevača, koji je lajkala i Antonija.

"Antonija i Tijana su bile tisuću puta bolje od Ive. 'Preslatka' nije dovoljno jak adut za prolaz u takvoj konkurenciji. Ovnovski tvrdoglavo se inzistira na iskrenosti i profesionalnosti, a nečijih 16 godina je premalo, a nečijih taman... da ne spominjemo lomljenje na suze", drugi je komentar.

Antonija nije htjela komentirati Joksimovićevu odluku.

"Hvala vam na podršci i predivnim riječima, zauvijek ostajem pri rečenici: Netko to gore vidi sve. I taj gore bolje od ikoga zna što je najbolje za mene", napisala je talentirana 16-godišnja Splićanka na svojoj Facebook stranici.

Gledatelji misle da je Iva u oba stadija natjecanja prošla zahvaljujući suzama. Nakon što je je isprva ispala u "bootcampu", počela je plakati, a u posljednjoj emisiji rasplakala se i prije nego što joj je Željko priopćio svoju odluku.

"Ja znam da sam u prvoj pjesmi katastrofalno pjevala, toliko sam se uplašila i trema me pojela... u tom trenutku nisam znala kako se zovem, a kamoli da pjevam... bilo mi je žao kada sam poslušala to jer znam da mogu deset puta bolje, jednostavno sam se preplašila i to je prevagnulo. Što se tiče druge prilike, bila sam tako zbunjena i nisam znala ni što mi se događa, napravila sam glupost, sjela na krivu stolicu i na kraju samo sjela na pod jer nisam znala više što bih sa sobom... Kada sam pjevala Željku, malo prave Ive se vratilo i uspjela sam se malo pribrati, on je to vidio i prepoznao emociju i mislim da me zato pustio dalje. Ne opravdavam činjenicu da sam zeznula dobrano, ali mislim da se svakom može dogoditi i, bez obzira na sve, drago mi je što sam prošla! I naravno, hvala svima koji su uz mene i koji me podržavaju... i svaku kritiku pokušavam uzeti kao konstruktivnu", napisala je nakon "bootcampa".

Oni kojima je Iva favorit, ističu velik broj pregleda na njenom YouTube kanalu na kojem pjeva obrade pjesama i tvrde da ona uistinu ima X faktor, iako ne pjeva savršeno.

Dijelu gledatelja nije se svidjelo što je Željko iz natjecanja izbacio Tijanu Vlajković, za koju je i sam komentirao da je odlična, no nakon sugestije producenta Mirka Vukomanovića, odlučio je da je djevojka premlada za nastavak showa, jer ima samo 16 godina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara