Obrušili se na Kanyea Westa: Reper koristi kćer za promociju nove pjesme?

Obrušili se na Kanyea Westa: Reper koristi kćer za promociju nove pjesme?

Screenshot: YouTube

KANYE WEST pjesmu "Only One" posvetio je svojoj kćeri North West i majci Dondi koja je preminula 2007. godine.

U pjesmi koja je postala temom mnogih svjetskih medija i društvenih mreža, Donda progovara kroz njega i želi da malena North zna za nju te da on zna da će ona uvijek biti uz njega.

No, unatoč "emocionalnoj težini" pjesme na kojoj je radio i legendarni Paul McCartney, mnogi su reperu zamjerili što je u njezin video spot "ubacio" malodobnu kćer.

Iako neki smatraju da je to posve očekivano s obzirom na to da je pjesma o njoj, drugi pak misle da ju je West u video uvrstio zbog bolje promocije pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, The Daily Beast navodi kako ovo nije prvi put da reper koristi North u svrhu samopromocije: "Svi se sjećate medijskog cirkusa kada je West iskoristio vlastitu kćer u showu punice Kris Jenner koji je očekivano bio kratkog vijeka. U njemu je po prvi put javno prikazana fotografija njegove kćeri, a tim je potezom na jadan i odvratan način pokušao udariti jednim udarcem dvije muhe. No, ni to nije spasilo TV show Kris Jenner".

Pjesma je prvi novi materijal repera nakon albuma "Yeezus" iz 2013. godine te svakako najemotivnija Kanyeova pjesma dosad, u kojoj ne repa, već pjeva.

I dok su neki oduševljeni emotivnim scenama oca i kćeri, drugi su uvjereni da je West postao "pravi član klana Kardashian"-  uspješno "prostituirajući" svoju privatnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara