Od danas možete nabaviti posebne ulaznice za koncert Đorđa Balaševića u Osijeku

Od danas možete nabaviti posebne ulaznice za koncert Đorđa Balaševića u Osijeku

Foto: Press

OD DANAS (ponedjeljak, 14.srpnja) možete nabaviti ulaznice "Neki novi klinci" za tzv. Family pit i provesti nezaboravne trenutke s Vašom obitelji u prvom redu na velikom koncertu Đorđa Balaševića koji će se održati 13. rujna 2014. na trgu sv. Trojstva u osječkoj Tvrđi.

Family pit će biti prilagođen za sve obitelji koje na koncert vode svoje najmlađe članove i bit će postavljen ispred same pozornice na trgu sv. Trojstva na osječkom koncertu, a u njega će moći ući samo obitelji koje će nabaviti ovu posebnu propusnicu. Propusnica za dvije osobe, što uključuje jednu odraslu osobu i jedno dijete do 12 godina starosti, a moći će se nabaviti po cijeni od 200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice možete nabaviti putem online sustava Eventim, na svim prodajnim mjestima Eventima te na pretprodajnom mjestu agencije Luminis (Županijska 1, Osijek).

Sve ostale informacije i obavijesti o koncertu Đorđa Balaševića "Pa, tamburama mangupi prepreče put" u Osijeku mogu se pronaći na www.luminis.com.hr, službenoj Facebook stranici koncerta te na stranici Eventima.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara