Odrastala u strogoj religioznoj obitelji, a onda je shvatila da se voli skidati

Screenshot: YouTube

KATE STOLTZ jedna je od zvijezdi reality showa "Breaking Amish".

Kate je odrasla u strogoj religioznoj zajednici Amiša, a onda je odlučila preseliti u New York kako bi istražila život izvan zajednice i razmislila o tome želi li uopće živjeti u njoj.

New York je u njoj izazvao veliki preokret. Kate tijekom boravka u Velikoj Jabuci odlučila da želi biti manekenka i razljutila svoju obitelj snimanjem seksi golišavog editorijala za magazin Maxim. Nedavno se bacila se na reklamiranje donjeg rublja, piše Daily Mail. "Da pokažem svom ocu fotografiju u donjem rublju on bi ju spalio i rekao da ću završiti u paklu. Amiši misle kako je manekenstvo nešto najgore što žena može raditi, misle kako je to samo šepurenje i taština", kaže Kate.Tijekom odrastanja nosila je dugačke konzervativne haljine kao i ostatak ženskog dijela njezine obitelji. Zbog tradicionalnih vjerovanja Amiša nikada se nije fotografirala jer je to strogo zabranjeno. U njezinoj kući nije bilo elektronskih uređaja. Poslije škole bavila se kuhanje, čišćenjem i brinula za svoju obitelj. "Prije škole nahranila bi krave. Nakon škole pobrinula bi se za telad, napravila večeru za obitelji provela šest sati skupljajući sijeno", opisuje Kate svoju nekadašnju svakodnevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda je jednog dana odlučila okrenuti leđa takvom životu i pojaviti se u realityju. Tada je prvi put okusila moderni život. Zahvaljujući svojem izgledu privukla je pažnju modne agencije "Major Model Management" i započela suradnju s drugim agencijama u Europi.

Njezina obitelj ne podupire njezin novi stil života i stalno joj govore da se vrati kuću, ali unatoč tome, Kate za njih ima samo riječi hvale. "Nisam mogla poželjeti bolje roditelje, braću i sestre", kaže Kate.

Ima velike planove za budućnost. Namjerava postati prva osoba u svojoj obitelji koja će završiti fakultet, a uskoro se na kratko vrijeme vraća u svoju zajednicu jer će sudjelovati u novom reality showu "Return to Amish.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara