Odsad su najseksi ovakvi selfieji?

Foto: Instagram/Twitter

KAO DA na internetu već nije bilo dovoljno pljuvanja po debelima, nekontroliranog maltretiranja i vrijeđanja, 2014. je počela s novim trendom u selfiejima.

On se naziva "bikini bridge", odnosno "bikini most", a odnosi na fotku na kojoj se autorica (u većini slučajeva u pitanju su djevojke) fotografira u bikiniju loveći u kadar trbuh i noge u ležećem položaju. I ono što je najbitnije: gaćice joj se moraju odvojiti od tijela, piše News.com.au. A na to djelomično utječe gravitacija, a djelomično mršavost.

Prošle godine sličan je trend bila "rupa među bedrima" ("thigh gap"), odnosno noge koje su toliko mršave da se bedra ne dodiruju kad ih spojite u koljenima. Njega je svojedobno kritizirala australska ljepotica Robyn Lawley tvrdeći da je u pitanju samo još jedno "sredstvo manipulacije" kojim se žene pokušava spriječiti da zavole svoja tijela.

I dok je ona vjerojatno ipak malo pretjerala, taj je trend sad istisnuo drugi, a ako vas zanima kako to izgleda sve što trebate napraviti jest ukucati #bikinibridge u Twitter ili posjetiti jedan od specijaliziranih profila.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara