Ogromna sreća prezaposlene samohrane majke: Mislio je da sam imala prometnu nesreću, toliko sam urlala!

Screenshot: YouTube

KELSEY ZACHOW (24) iz Detroita donedavno je morala raditi dva posla kako bi mogla platiti sve račune, a kao samohranoj majci to joj je uvelike otežavalo vrijeme koje je mogla provoditi s dvoje djece.

Međutim, prošlog mjeseca, ova je medicinska sestra (i povremeno konobarica) doživjela nevjerojatnu sreću kada je na inače ne pretjerano sretan dan (petak 13.) kupila srećku koja joj je donijela nevjerojatnih 66 milijuna dolara.

Nakon početne sreće, odmah je zaključila da će trošenje započeti tako da osigura budućnost svojem sinu i kćeri svog dečka pa će se dijelom novca pobrinuti za njihove školarine.

"Oduvijek sam sanjarila o plavom Fordu Mustangu i jednog ću ga dana kupiti, ali osigurati mirnu egzistenciju svojoj obitelji je na prvom mjestu", rekla je Kelsey za NY Daily News.

Zanimljivo je spomenuti i da čak 11 dana nije znala da je osvojila 66 milijuna. Međutim, jednom kad je doznala - prvo je prestravila svog dečka.

"Mislio je da sam imala prometnu nesreću ili udarila nekog na ulici. Toliko sam urlala", rekla je i dodala da će dio novca potrošiti u dobrotvorne svrhe.

"Oduvijek sam htjela otvoriti neko sklonište za životinje, ali u prvom redu, moram se pobrinuti za malog", zaključila je majka sedmomjesečnog sina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara