Oko 10 milijuna kuna ostavit će psu (umjesto sinovima)

Oko 10 milijuna kuna ostavit će psu (umjesto sinovima)

Screenshot: BarcroftTV

MALTEZERICA Bella Mia naslijedit će otprilike milijun funti (oko 10 milijuna kuna) kad njezina vlasnica Rose Ann Bolasny umre.

Bolasny ima 60 godina i radi kao računovotkinja u New Yorku, a kazala je da se osjeća kao da je "rodila Bella Miju" i kao da je "ona kći koju nikad nije imala". Osim toga, tvrdi da je ona "dar od Boga" i želi da nastavi živjeti u luksuzu ako ona umre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bella Mia ima i svoju stranicu na Facebooku, za večeru jede filet mignon, ima svoju sobu s dvostrukim krevetom, a naslijedit će nakit, zakladu i vikendicu na Floridi, odnosno sve zajedno oko spomenutih milijun funti.

Osim Belle Mije Bolasny ima i dvojicu sinova od 32 i 38 godina koji nemaju pravo na novu kuću na Floridi, a navodno su poručili da su "prilično sretni" što je majka to ostavila psu. "Prije nego što sam promijenila oporuku razgovarala sam sa sinovima da bih Bellu Miju zajedno s njima uključila u zakladu i oni su potpuno razumjeli. Objasnila sam im da znam da jako vole Bellu Miju, ali da se želim osigurati da je ona zbrinuta na način na koji je naviknula ako se nešto nama dogodi. Moji sinovi u tom trenutku nisu imali veze s tom kućom jer smo nju nedavno kupili, Belli Miji za treći rođendan", kazala je za Daily Mail.

Prošle godine Bolasny je na psa potrošila oko 100.000 dolara za "pedikure", šišanja, kupovinu dizajnerske odjeće. Također, hrani je na žlicu za stolom i vodi u restorane s pet zvjezdica kad putuje svijetom, a njezin se suprug slaže s njom. Više pogledajte u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara