Okršaj klupskih titana: Blackout vs. R´n´B Confusion

Okršaj klupskih titana: Blackout vs. R´n´B Confusion

Foto: Press fotografije

U VELJAČI kada su po prvi put ukrstili ploče, te kad je Blackout ekipa izazvala na klupski dvoboj ekipu RNB Confusiona nitko nije ni slutio da će se okršaj pretvoriti u najbolji tulum ove zime. Poznatim kliker mjeračem iz svima poznate reklame sa Ben Affleckom kliknuto je preko 1000 puta na ulazu u Katran, a zabava na dva podija potrajala je sve do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog iznimno velikog interesa, upita i emailova odlučili smo ponuditi revanš za sve one koji su ostali uskraćeni pravog r'n'b i hip-hop klupskog spektakla. Gostujuća ekipa Blackouta će tako u Mansion doći u svom punom sastavu na čelu sa DJ-evima Phat Phillijem, Bizzom Bodegom i Independentom dok će plesne boje RNB Confusion-a braniti DJ trojac Zrna, Em Bee i Sheko.

Ovo će ujedno biti uvertira u najveći hip-hop događaj ikad viđen na ovim prostorima - Fresh Island Festival koji će ovog ljeta u klubovima Aquarius i Papaya na plaži Zrće ugostiti ikonu NAS-a, nagrađivanu Eve te mega uspješnog producenta Dj Muggs of Cypress Hilla. SVI DJ-i koji će u Mansionu na dvoboju zabavljati zagrebačku publiku, ujedno će biti i rezident DJ-i Fresh Island Festivala a najsretniji će tu večer moći osvojiti ulaznicu za festival. U srijedu 13. lipnja podrži svoj crew, hip-hop i r'n'b subkulturu, svog omiljenog DJ-a, svoj omiljeni program - BLACKOUT vs. RNB CONFUSION klupski spektakl.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara