On ima 36 godina i djevac je: "Želim se zaljubiti, ali ne znam kako"

Foto: Facebook

FOX IMA novi show, "Man Up", koji bi trebao pomoći onim muškarcima koji imaju problem pristupiti ženama, neovisno o tome iz kojih razloga.

A jedan od onih kojemu to nije strano je 36-godišnji Atul Rana, koji je solo gotovo čitav život (osim kratke veze u studentskim danima): "To je djelomično uvjetovala kultura jer sam odgojen u indijskoj obitelji i prema takvim postavkama. Moji roditelji su imali dogovoreni brak i očekivalo se da će tako biti i za mene".

Kulturološke razlike krive za sve

Ali, njegov se život dramatično promijenio kad su se njegovi roditelji, oboje diplomati, vratili u Indiju, ostavljajući ga u Newcastleu: "Kulturalna prilagodba iz konzervativnog indijskog u liberalno zapadno bila je golema. Sviđa mi se ideja da se zaljubim, ali unatoč svim mojim pokušajima, ne znam što da napravim", pojasnio je, prenosi Daily Mail.

Ono što ga najviše muči su strah od odbijanja i strah da se njegova obitelj neće složiti s njegovim izborom, a sve dodato pojačava činjenica da je neiskusan - i u krevetu i izvan njega: "Jako me brine to što sam djevac. To je osjetljiva tema o kojoj mi je teško pričati. U Indiji je to normalno i ispravno. Ovdje je to nešto čega se treba sramiti. Kao da niste potpun muškarac. Ljudi vam se smiju".

Otkad je počeo snimati show, koji sudionicima osim stilskih i romantičnih savjeta pruža i mogućnost da riješe svoje psihičke probleme, Atul je bio na četiri spoja, ali nije pronašao "onu pravu": "Spojevi su mi uvijek jeli živce i još uvijek je tako. Ubija me neizvjesnost, to što ne znam što će se dogoditi. U Indiji ako idete na spoj to je djevojka koju ćete oženiti i zato je prvi spoj vrlo ozbiljan"."Volio bih pametnu curu koja voli umjetnost"

"Ono što mi je show pomogao da shvatim da je to samo prvi spoj - nije velika stvar i neće dovesti do ničeg više osim ako se ne svidite jedno drugome", poručio je i dodao da je napokon uspio kazati majci da ne želi dogovoreni brak, unatoč pritiscima obitelji: "Volio bih se oženiti, ali iz ljubavi.

Moram upoznati još cura da vidim što mi se uopće sviđa. Ali, sudeći prema onom što sam vidio kod ove četiri, mislim da bi netko pametan bio jako dobar izbor. Ili netko razuman, s ljubavlju prema umjetnosti jer sam ja glazbenik".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara