On je nasljednik Hugha Hefnera, a ovako izgledaju tulumi u Candymanovoj vili

On je nasljednik Hugha Hefnera, a ovako izgledaju tulumi u Candymanovoj vili

Foto: Instagram

MNOGI će se složiti da ne postoji ništa bolje od toga da ste mladi, atraktivni i nenormalno bogati. S tim bi se složio i Travers Beynon, Australac koji je zaludio ostatak svijeta.

Osim što je bivši igrač američkog nogometa i model, ovaj bradati frajer je direktor Freechoice Tobaccoa i ultimativni australski plejboj. Nazivaju ga Hughom Hefnerom Australije, što je Beynona, koji se predstavlja kao "CandyMan", potaknulo na osnivanje australske verzije Playboyeve vile.

Beynon se u domovini proslavio priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarima, piše Elite Daily. Primjer njegovog skupog ukusa je i njegov ogroman vozni park.

Iako bi mogao imati baš sve što poželi, Beynon kao najvrjedniju stvar koju posjeduje ističe svoju Candyman vilu, a ogromnim bazenom na kojem održava lude zabave s mnoštvom žena. Sve to redovito dokumentira na društvenim mrežama, a muškarci mu zasigurno najviše zavide zbog svite koja se pojavljuje s njim na fotografijama.

Iako ima svoje obožavatelje, konkurencija za nasljednika Hugha Hefnera jako je velika. Tipovi poput Dana Bilzeriana i Tonyja Toutounija žestoko su krenuli u osvajanje Instagrama, objavljujući nevjerojatne detalje iz svog života. Beynon im puše za vratom, a u to se možete i sami uvjeriti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara