On želi seksi curu (ili točnije robota), a ovo su njegovi zahtjevi

On želi seksi curu (ili točnije robota), a ovo su njegovi zahtjevi

Foto: Craigslist/Jezebel

CURE, ako tražite mjesto za prespavati u Los Angelesu, možda ste upravo propustile priliku života, budući da je spektakularan oglas netom uklonjen s Craigslista.

On je naslovljen "Potraga za djevojkom, glazbenicom i poslovnom partnericom za dijeljenje prostora", a u njemu je jedan muškarac sasvim konkretno objasnio koje sve "kvalitete" treba imati njegova nova cura/cimerica. Naravno, piše Jezebel, u pitanju bi mogao biti samo još jedan lažan oglas, ali čak i ako je tako, autor zaslužuje malo pažnje zbog truda.

A u njegovoj zahtjevnoj potražnji stoji:

"Evo kako meni izgleda super dan. Ako se slažeš, javi mi se. Ako se ne slažeš, samo produži. Jednostavno je.

* Probudimo se i mazimo, pričamo, vodimo ljubav, nježni smo.
* Spremim ti doručak (prokleto dobro kuham) ili ti meni spremiš doručak ili se izmjenjujemo.
* Pričamo o Bogu i našim duhovnim životima, našim pitanjima, brigama, nadama, strahovima i tako dalje.
* Čitamo Bibliju i zajedno se molimo. Da, ja sam kršćanin. Inteligentan, zreo kršćanin, ništa poput sranja koja ponekad vidiš na TV-u. Ne biram religiju i, iskreno, ne mogu podnijeti većinu Crkava ni američkih kršćana. Ponekad idem u crkvu, ali većinom se moj duhovni život odnosi na "unutarnji" život, za razliku od "vanjskog" života.
* Radimo zajedno u uredu, osvjetljujući svijet. Vodim nekoliko tvrtki, snimam glazbu u svojem profesionalnom kućnom studiju, bavim se glazbenim menadžmentom, vodim edukacijski blog, a radim i freelance za druge klijente. Pet godina je moja bivša cura radila sa mnom (primijeti kako sam napisao SA MNOM, a ne "za mene"). Voljela je svoj posao, dobro zarađivala i oboje smo uživali u tom iskustvu. Znam odvojiti posao od zadovoljstva. Odličan sam šef koji dijeli nagrade, ali znam i kad treba stati na loptu. Ne toleriram zabušavanje.
* Ako imaš honorarni posao ili vlastite projekte, na tome radi drugi dio dana. Ako ti je potrebna moja pomoć, bit će mi drago da mogu pomoći. Pokrenuo sam karijere trima bivšim djevojkama i u tome sam dobar.
* Vježbamo ili se bavimo nekim fizičkim radom. Bilo što da izađemo iz ureda, dignemo se sa stolaca i prodišemo...Joga, hodanje, bicikliranje, rolanje, planinarenje, bilo što.
* Pomažemo potrebitima. Često posjećujem beskućnike i donosim im što trebaju; pastu za zube, čarape, hranu, itd. Vjerujem da smo to dužni i uživam u tome. I ti bi trebala.
* Ostanemo dugo budni uz razgovor, grickalice, mazimo se.
* Idemo na odmor gdje istražujemo druge dijelove zemlje i svijeta. Želim to napraviti sastavnim dijelom života i zainteresiran sam preseliti se izvan SAD-a pa bi i ti trebala biti.

Ako dan sadrži većinu ovoga, za mene je dobar dan. Ti se osjećaš isto tako".

Dakle, ako vam je promaknulo, ovaj tip traži robota, ne stvarno ljudsko biće. Svaku minutu svakog dana posvetit ćete njegovom rasporedu, a ako i imate nešto svoje, nekakav posao, potrudit će se da vam i to oduzme. Osim toga, potpuna dominacija nad životom jako se svidjela njegovim bivšima, pitanje je samo zašto su bivše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ali, to nije sve.

"Budući da sam ovdje naletio na puno luđakinja, bit ću konkretniji:

* Inteligentna si i znaš se izražavati. Znaš zaključivati, razgovarati, kritički razmišljati i pismena si.
* Nemaš problema s alkoholom i drogama (ako se redovito unerediš, to jest problem s alkoholom), bez marihuane ili BILO kojih droga.
* Holistično. Organsko. Zdravo. Odnosno BRINEŠ SE o svojem tijelu.
* Bez djece.
* Bez ljubimaca.
* Ne putuješ s puno prtljage. Moj je stan malen i namješten. Ima mjesta za kofere i to je otprilike to.
* Nisam veliki fan tetovaža ni drugih promjena na tijelu. Malo mogu tolerirati, puno - nema šanse.
* PREBOLJELA si zadnjeg dečka. Posljednja s kojom sam bio na spoju plakala je pola sata zbog bivšeg. Hvala curo, drago mi je da sam ti pomogao.
* Ne želim narcisoidne žene. Tko je narcis? Glumica! Ozbiljno, znate tko ste i ostanite podalje od mene.
* Materijalistkinje. Imao sam puno novca i malo novca. Kako god, trošim na ono što stvaram i ono što će svijet oko mene pokrenuti u pozitivnom smjeru. Ne zanimaju me skupi auti, velike kuće.
* VOLIŠ jazz, soul i R&B. Pritom mislim na ono prije '80-ih. Radim "modernu" glazbu, ali ona se bazira na klasičnim stvarima. Ako ti se to ne sviđa, imamo problem.
* Ne želim ljude koji se ne drže obećanja. Ako stalno kršiš planove, ostani podalje od mene.
* Nisi vezana za mjesto. Najbitnije ti je pronaći odličnu vezu i spremna si slijediti svog muškarca.
* Otvorenog si srca prema Bogu i ljudima. Brižna si. To je rijetko ovdje u Hollywoodu.
* Vjeruješ u Boga. Ne mogu više s ateistima i agnosticima, postali su mi draži kršćani ili Židovi, da budem iskren.
* Smiješ se sarkazmu. Woody Allen, George Carlin, Louis CK. Ja sam svi oni, spojeni u jednu osobu.
* Visoka si barem 1,70 i u formi. Ne trebaš biti savršena, samo zdrava. To nije anoreksija i nije predebelo".

Eto, ako još ima zainteresiranih, iako je oglas u međuvremenu nažalost uklonjen, ovaj ponuđač visok je "1,82, vitak, u formi, mladenačkog izgleda i pun energije". U svojim 40-ima je, ali "prijatelji 20-godišnjaci" mu kažu da je i za njih "preintenzivan". Voli se maziti, ali neće se na vas zalijepiti kao pijavica ("znam razliku", poručuje), a osim toga i jako dobro "zna što radi u krevetu". Romantičan je, ali i pomalo kinky, "s iskustvom u igri dominacije" te usto dobar maser koji voli "vježbati na voljenima".

"Žene su mi rekle da im rušim stereotipove o muškarcima. Ipak, iako sam vrlo darežljiv, mogu biti i zahtjevan", poručuje i na kraju dodaje:

"GDJE JE MOJA MUZA? Gdje je djevojka čista srca i divnog osmjeha koja sa mnom može svirati i pjevati u studiju?

Gdje je djevojka koja mi može dati svoje ohrabrenje, uši, srce i dušu?

Ako mi da sve to, ja ću napraviti sve što je u mojoj moći da ju oduševim kreativno, duhovno, intelektualno i seksualno.

Želim iskreno partnerstvo koje će donijeti svjetlo svijetu, jer nam je ono itekako potrebno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara