Ona je bila na 75 spojeva u 22 zemlje u potrazi za frajerom

Foto: Facebook

OD TALIJANSKOG princa do španjolskog žigola, ruskog milijardera i svećenika u Vatikanu, Bambi Smyth definitivno na popisu muškaraca s kojima je izlazila ima neke zanimljive tipove.

Točnije, ova 55-godišnja spisateljica iz Melbournea provela je tri mjeseca odlazeći na spojeve na slijepo u 22 zemlje u svojoj misiji da nađe "Pravog". A budući da je u pitanju čak 75 muškaraca, neminovno je da su neki od njih "iznimno zanimljivi". Ona ih je sve pokušala spojiti s jelom specifičnim za njihovu zemlju, a potom to sve stavila u knjigu nazvanu "Muškarci na meniju".

Poludjela za Talijanom

"Pokušala sam upoznati što više muškaraca, ali ponekad sam samo jedan dan provela u nekoj zemlji pa bih se susrela s dvojicom ili trojicom. Bio je to naporan posao, ali i nešto vrlo uzbudljivo", kazala je za Daily Mail Australia.

A od svih koje je upoznala na svojih 75 spojeva, na samom vrhu našao se Talijan Stefano: "On je bio najfascinantniji muškarac kojeg sam upoznala. Arhitekt je i nevjerojatno šarmantan. Bio je iznimno zanimljiv, velikodušan, inteligentan i vrlo topao. Reći da sam poludjela za njim je premalo".

Ali, kao i nekoliko drugih muškaraca na njezinom putovanju, Stefano je bio oženjen. Naime, prije polaska na putovanje, na kojem je željela istražiti navike i kulturalne razlike u spojevima, poslala je mailove svima koje zna da joj pomognu u pronalasku muškaraca za "spojeve" u raznim zemljama. Napisala je i da bi bilo "dobro da su solo" te u dobi od 25 do 55 godina.

Uvrnnuti tipovi

Naravno, naišla je i na negativna iskustva. "Tip u Mađarskoj odlučio mi je skuhati večeru u svojem malom stanu. Rezao je piletinu u kuhinji kad se odjednom okrenuo i rekao mi da bi, da ima drugu karijeru, bio dobar serijski ubojica jer voli rezati i vrlo je uredan".

"U Engleskoj sam se nadala nečem zanimljivijem. Rođakinja me spojila sa svojim bivšim. Bilo je grozno. Mislim da mi je 37 puta rekao da sam glupa. Sjedila sam i slušala ga kako me blati...Također, Paulo je bio moj prvi spoj u Brazilu. Bio je jako čudan. Očito nije mislio da sam ostavila dovoljno veliku napojnicu nakon večere pa se nagnuo i izvadio još novca iz mojeg novčanika. A nakon toga mi je pjevao...tako me pokušao zavesti", ispričala je.

Bambi na putovanju nije upoznala nikog s kim je ostala u vezi, ali zato joj se to dogodilo netom po povratku u Australiju. Ipak, kaže da bi sve ponovila jer je puno naučila i o sebi: "Prestala sam biti puna predrasuda i postala otvorena za razne mogućnosti. Naučila sam da ljudima treba dati priliku i da ih ne treba suditi prema vanjštini", kazala je.

A neke od njezinih udvarača možete pogledati u videu koji je objavila na svojem YouTube kanalu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara