Ona je "najglamuroznija prva dama", pjevačica, zvijezda sapunica i misica

Ona je "najglamuroznija prva dama", pjevačica, zvijezda sapunica i misica

Foto: Guliver Image/Getty Images

KRALJICA Elizabeta prije dva dana pozdravila je predsjednika Meksika i njegovu suprugu na početku njihova višednevnog posjeta Velikoj Britaniji.

A što se britanskih tabloida tiče, u tom posjetu nema ništa važnije od "glamurozne ljepotice" Angelice Rivere, supruge predsjednika Enriquea Peña Niete. 45-godišnja ljepotica pokupila je svu pažnju na upoznavanju i fotografiranju s Kraljicom, princom Phillipom, a potom i premijerom Davidom Cameronom.Mediji ju opisuju kao najljepšu prvu damu, dok Hello piše: "Meksiko može biti ponosan na svoju prvu damu kad je u pitanju posjet Buckinghamskoj palači. Rivera, bivša zvijezda sapunica, sjajila je u dugoj crvenoj haljini, upotpunjenoj dijamantima i rubinima".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivera (45) je u braku s Peña Nietom, koji je mandat predsjednika preuzeo 2012., od 2010. godine, a ima troje djece iz prvog braka. 1987. godine pobijedila je na jednom meksičkom natjecanju ljepote, što ju je lansiralo u svijet poznatih i slavnih. Okušala se i u pjevanju, ali glavna karijera bile su joj sapunice, u kojima je glumila od 1989. godine.

Šest dana nakon udaje za sadašnjeg predsjednika objavila je da okončava karijeru te će se posvetiti "ovoj velikoj odgovornosti, podršci svoga supruga, domu i djeci". U ožujku 2012. Pena Nieto započeo je kampanju, a Rivera ga je pratila u njoj diljem čitave zemlje. Objavila je i seriju videa o kampanji nazvanu "Što moje oči vide, što moje srce osjeća".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara