Oni vam poručuju: Živite život bez kajanja, život s puno (raznovrsnog) seksa

Screenshot: YouTube

ŠVICARSKI zavod za javno zdravstvo pustio je ovog ponedjeljka u javnost kampanju za borbu protiv AIDS-a.

Ona uključuje stranicu LoveLife.ch koja će vas već na samom početku natjerati da usvojite nekoliko informacija o zdravom seksualnom životu kako biste uopće mogli pristupiti sadržaju koji se na njoj nalazi, a snimljen je i prilično eksplicitan video, koji je glavna zvijezda kampanje.

"Volite život, bez kajanja" glavni je moto čitave akcije, a u porukama koje vas dočekuju na stranici stoji:

"Volim svoj život i živim ga do kraja. Živim kako želim i volim koga hoću. Na kraju, imam samo jedan život. O meni ovisi hoću li u njemu uživati ili ne. Sam donosim svoje odluke i preuzimam odgovornost za njih.

Volim svoje tijelo i zato ga čuvam. Da bih uživao u životu, trebam svoje tijelo. Čuvam ga od spolnih bolesti kao što je HIV: ako sam solo, varam partnera ili je veza jednostavno završila, upotrebljavam kondome i igram prema pravilima sigurnog seksa. U vjernoj vezi, nakon što smo se testirali, možemo prestati koristiti kondome.

Ne žalim ni za čime i tako će i ostati. Najčešće ne žališ za onim što si napravio već za onim što nisi. Bila u pitanju pustolovina, razgovor s nekim ili siguran seks. Ali osiguram se da uvijek mogu reći: ne kajem se ni zbog čega".

Na različitim dijelovima stranice mogu se pronaći informacije za heteroseksualce i homoseksualce, a kratki film, koji je privukao dosta pažnje, režirao je Martin Aamund. Cilj mu je bio dovesti gledatelje "u raspoloženje za bezbrižnu strast", stoji na stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara