Ostvarit će mu posljednju želju: Bolesni dječak upoznat će Zlatana Ibrahimovića

Foto: Facebook

OSMOGODIŠNJAK iz Vareša u Bosni i Hercegovini, Hajrudin Kamenjaš, protiv leukemije se bori veći dio svog života, a nedavno su mu liječnici prognozirali još samo mjesec dana života.

On prije smrti ima samo još jednu želju, a ta je da upozna švedskog nogometaša Zlatana Ibrahimovića.

Nakon što je to na svom profilu objavila humanitarka Tea Rekić, obitelj Kamenjaš uspjela je stupiti u kontakt s Ibrahimovićevim menadžerom koji je nogometašu objasnio sve o slučaju malog bolesnika, piše Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima Hajrudinove sestre Merjeme, večeras nakon utakmice Lige prvaka Ibrahimovićevog PSG-a i Benfice, nogometaš će odlučiti gdje će se i kada susresti i upoznati s Hajrudinom te mu tako ispuniti posljednju životnu želju.

Merjema je također rekla kako je obitelj spremna otputovati gdje god treba kako bi Hajrudin upoznao svog idola, no postoji mogućnost da Ibrahimović dođe u Sarajevo ispuniti dječakovu želju.

Zbog teške bolesti i nedavnih "crnih" prognoza, Hajrudin nema pristup internetu kako ne bi saznao ništa o liječničkim lošim predviđanjima, no to ga ne ometa u praćenju svih Zlatanovih utakmica u dresu PSG-a.

Amela Kamenjaš, Hajrudinova majka, objavila je na Facebook grupi da se njen sin osjeća dobro te poručila svima koji prate njegovo stanje i o njemu brinu: "Sinoć smo se dugo, do kasno u noć, igrali loptom. Zbog vaše pažnje i ljubavi koju ste nam posvećivali ovih godina borbe ja ću vas obavještavati o stanju. Nemojte brinuti za nas, ma kolika bol bila, ma kolika tuga bila. Ja sam duboko svjesna da je ovo Allahova odredba, jer samo On zna kome, što i zašto daje kakvo iskušenje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara