Osveta je slatka: Pronašao ukradeni bicikl i kradljivcu ostavio kartonski

Foto: Reddit

QUENTIN MATHESON iz Toronta prošlog je mjeseca doživio neugodno iznenađenje kada ispred stana nije zatekao svoj omiljeni bicikl marke Raleigh koji je kupio prije više od 13 godina.

Kako to i inače biva, Matheson se pomirio s činjenicom da bicikl vjerojatno nikada neće pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, samo tri dana kasnije, njegov prijatelj i Gordon Robb ugledao je ukradeni bicikl, i budući da ga je pet godina popravljao, sa sto postotnom sigurnošću potvrdio kako je riječ o prijateljevu biciklu.Idućeg dana, nakon što su bicikl osigurali s još nekoliko lokota, Matheson i Robb započeli su operaciju "Vratimo bicikl".

Prvo su prepilili lokot, a zatim bicikl zamijenili crtežom bicikla na komadu kartona i ostavili poruku u kojoj je pisalo: "Dragi kradljivče bicikla, ti nevaljalče! Prije par dana uzeo si mi bicikl i zaboravio mi reći gdje si ga ostavio. Prava je sreća da ga je vidio moj prijatelj, ujedno i čovjek koji mi popravlja bicikl. Nije li to ludo? Uglavnom, treba mi moj bicikl pa sam ga uzeo. Ostavljam ti ovaj zamjenski sve dok ne kupiš vlastiti"."Svemu pristupam s dozom humora", rekao je Matheson za The Globe and Mail i dodao: "Zamišljam da će se lopov vratiti po bicikl pa je u redu da njemu ili njoj ostavim poruku".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara