Osveta podstanara: "Ostvarujem snove svih koje su stanodavci prevarili"

Osveta podstanara: "Ostvarujem snove svih koje su stanodavci prevarili"

Screenshot: YouTube

CLEMENT CRIPPA mladić je koji je na svojem YouTube kanalu objavio video zahvaljujući kojem je postao nova zvijezda na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako piše Gentside.com, ovaj je ljutiti podstanar, razljućen činjenicom da od svog stanodavca nije mogao dobiti povrat pologa, odlučio uzeti stvari u svoje ruke. A u njih je uzeo malj. Naime, prvo je objasnio što radi, govoreći da će "ostvariti snove svih podstanara koji imaju loše stanodavce" te da ovo sve radi nakon što vlasnika stana u kojem je živo nije mogao dobiti telefonom, e-mailom ni preporučenom pošto. Nakon toga demonstrirao je svoj bijes razbijanjem kupaonice, a potom i ostatka stana. Uz zvukove Beethovenove "Ode radosti".

Njegova je snimka u kratkom roku postala vrlo popularna na društvenim mrežama pa se brzo pojavila i sumnja u njezinu autentičnost. Komentatori sumnjaju da je priča stvarna jer, kako navode, stanodavac podstanaru vraća polog u trenutku predaje ključeva. Pa ako je ovaj mladić obavio taj sastanak, nije više mogao ući u svoj stari stan (osim, naravno, ako je napravio duplikate).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara