Osvoji majice iz novog filma autora trilogije "Matrix", "Jupiter u usponu"

Osvoji majice iz novog filma autora trilogije "Matrix", "Jupiter u usponu"

Foto: Press

"JUPITER u usponu" je znanstveno-fantastični spektakl kojeg potpisuje megauspješni dvojac Wachowski & Wachowski, autori trilogije Matrix. Poznati po svom perfekcionizmu i originalnosti, nekada braća, a danas brat i sestra Wachowski, "Jupiter u usponu" odlučili su doraditi do najsitnijih detalja zbog čega je datum otvaranja filma bio pomaknut za gotovo godinu dana.  Njihova nova originalna priča slojevita je te, kao i uvijek, prepuna metafora, a što je još važnije – napokon je stigla u kina!
 
Radi se o još jednom vizualno impresivnom remek-djelu za kojeg Wachowski potpisuju ne samo režiju nego i scenarij. "Jupiter u usponu" predstavlja postapokaliptični svijet u u kojem su ljudska bića na dnu evolucijske ljestvice. Glavna junakinja Jupiter Jones (Mila Kunis) rađa se pod zvjezdanim noćnim nebom i sa znacima koji predskazuju da je predodređena za velika djela. No, ona je sada odrasla i živi sasvim običan život radeći kao čistačica te se čini kako se ništa od predviđenog neće ostvariti. Stvari se mijenjaju kada genetski modificiran bivši vojnik Cain (Channing Tatum) dođe na Zemlju s namjerom da je pronađe jer njezin genetski zapis govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru. Upravo zbog toga njezino je ubojstvo naručila kraljica svemira budući da Jupiter samim svojim postojanjem ugrožava njezinu vladavinu.

A Index i Blitz poklanjanju vam i tri majice (u tri različite veličine: S, M i L) iz ovog filma. Sve što trebate napraviti jest postali e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Jupiter" na index.nagrada@gmail.com i požuriti jer će ih osvojiti najbrži. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara