Osvoji super nagrade iz filma "X-Men: Dani buduće prošlosti"!

Osvoji super nagrade iz filma "X-Men: Dani buduće prošlosti"!

Foto: Press

X-MEN su u ratu za preživljavanje vrste - u dva vremenska razdoblja, u filmu "X-Men: Dani buduće prošlosti". Omiljeni likovi iz trilogije "X-Men" udružuju se sa - samima sobom u mladim danima, ne bi li promijenili važan povijesni događaj i borili se u epskoj bitci koja može spasiti našu budućnost.

Redatelj Bryan Singer dao je novu dimenziju žanru stripa kakvog poznajemo. Kad je iznimno uspješan "X-Men" promoviran u ljeto 2000. godine, Singer je utemeljio novu kreativnu estetiku filmskih adaptacija omiljenih stripova i njihovih likova. Uslijedio je još uspješniji X2 iz 2003.

U filmu "X-Men: Dani buduće prošlosti" Singer se vraća u redateljski stolac i proširuje svoju viziju svemira. Priča je velika i provokativna, puna bogato razrađenih likova. Producent Hutch Parker vjeruje da je film kombinacija njegove "ljubavi, pažnje i poštovanja koje osjeća prema tim likovima - i upravo je to razlog zbog kojega su njegovi filmovi toliko privlačni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na novom filmu, koji je proglađen najboljim dosad, ponovo su surađivali producentica Lauren Shuler Donner, scenarist i producent Simon Kinberg, nagrađivani direktor fotografije Newton Thomas Sigel, ASC, Oscarom ovjenčani scenograf John Myhre i skladatelj i montažer John Ottman.

U filmu "X-Men: Dani buduće prošlosti" ponovo glume Hugh Jackman (možete vidjeti kako intervjuira samog sebe iz prošlosti u zabavnom isječku ovdje), Patrick Stewart, Ian McKellen i Halle Berry te iz "First Classa" Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender i Nicholas Hoult.

Singer naglašava: "Najvažniji razlog zbog kojega sam se želio vratiti ovom serijalu nisu samo nevjerojatni glumci i veličina priče, već i način na koji se bavi stvarima koje nismo vidjeli u ranijim filmovima, kao što je putovanje kroz vrijeme koje već dugo cvjeta u stripovima. Mislim da svaki film treba donijeti nešto novo i mogu jamčiti da ovaj film donosi mnoštvo novina".

A Index i Blitz vas nagrađuju super nagradama iz filma: majicu, frizbi i iPhone 5 masku "X-Men" možete osvojiti ako odgovorite na nagradno pitanje.

Tko u serijalu o "X-Menima" glumi Wolverinea?

Oni koji najbrže točno odgovore i svoje podatke pošalju na index.nagrada@gmail.com, osvojit će nagrade. U subject stavite naslov "X-Men" i požurite! Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara