Osvojili rekordni iznos na lutriji, a sad se rastaju

Osvojili rekordni iznos na lutriji, a sad se rastaju

Foto: Guliver Image/Getty Images

ADRIANA i Gillian Bayford svijet je prošlog ljeta upoznao zahvaljujući činjenici da su na europskoj lutriji osvojili rekordnih 190 milijuna eura.

A nešto više od godine dana nakon tog sretnog događaja oni su se odlučili razvesti. Javnost je o toj informaciji obavijestila PR agencija koja zastupa gospođu Bayford: "Gillian Bayford potvrđuje da se njezin brak s Adrianom nepovratno raspao i da su razdvojeni. Gillian moli da mediji poštivaju njezinu privatnost i privatnost njezine djece i šire obitelji u ovim trenucima. Gillian o ovoj temi više neće davati izjave sad niti u budućnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, njezin uskoro bivši suprug za The Sun je izjavio da se odselio iz obiteljske šestmilijunske vile u kuću četverosobnu kuću u Suffolku, vrijednu pola milijuna funti.

Nakon osvajanja velikog dobitka gđa. Bayford je izjavila kako se nada da će im novac omogućiti da obitelj provede više vremena zajedno. U to je vrijeme ona radila noćne smjene u bolnici, a on držao dućan s gramofonskim pločama koji je u međuvremenu zatvoren.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara