Otkriven pravi razlog prekida: Lindsey Vonn "napucala" je Tigera Woodsa jer ju je varao

Otkriven pravi razlog prekida: Lindsey Vonn "napucala" je Tigera Woodsa jer ju je varao

Screenshot: YouTube

KAD SU Tiger Woods i Lindsey Vonn objavili da su prekinuli vezu, skijašica je na svojoj Facebook stranici objasnila da "oboje vode hektične živote pa su većinu vremena provodili odvojeno". Čini se da je u jednom od tih trenutaka koje su proveli odvojeno, Tiger prevario Lindsey s nepoznatom ženom, piše Daily Mail.

"Ponovno je pokleknuo ovisnosti o seksu. Lindsey je saznala za druge žene. Uvijek je to radio kad je bio na putu, baš kao kad je bio u braku s Elin", ispričao je bliski prijatelj, koji tvrdi da ju je Tiger prevario u veljači, kad je izbačen s Farmer's Insurance Classica u San Diegu.

"Morate razumjeti, iako nije dobro, nije zapravo ni loše. Tiger nije oženjen, ne pije i ne drogira se. Što drugo može napraviti kad si ne može priuštiti da izgubi? Dopustio si je ovakvo olakšanje. Većina muškaraca bi poslije poraza pila, a Tiger zaboravlja seksom. Uglavnom s lokalnim prostitutkama kojima plaća velike iznose novca, vjerojatno kako bi se ponovno našli i kako bi one šutjele o tom susretu", tvrdi prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michelle Braun, bivša holivudska madam, otkrila je da je Tiger 2006. i 2007. platio 40.000 dolara za šest seksualnih susreta. No ovog puta u pitanju nije bila prostitutka, već je viđen u javnosti s drugom ženom.

"Kad je shvatio da su ga vidjeli, zabrinuo se i odlučio priznati sve Lindsey. Nešto što nije napravio s Elin. Priznao je i ja mu skidam kapu za to. Da, Tiger je ponovno prevario, no to nije bilo s nekim posebnim. Zbilja je htio da Lindsey bude prava, no ponovno je uprskao. Ne može si pomoći, ovisan je i pokleknuo je", ispričao je.

Tvrdi da Tiger to vjerojatno ni ne smatra varanjem, jer tu nema nikakvih osjećaja ni romantike. Iako je trebao ići na liječenje od ovisnosti o seksu, nakon nekog vremena je prestao. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara