Otkriveno što se dogodilo Andrei Andrassy, ona je špijunka!

Otkriveno što se dogodilo Andrei Andrassy, ona je špijunka!

Foto: Press

ANDREA ANDRASSY je oteta!, vijest je koja se u ponedjeljak pojavila u medijima, zajedno sa snimkom "otmice".

Sinoć smo ekskluzivno doznali što se zapravo dogodilo... Naime, na sinoćnjoj se VIP projekciji filma "Špijunka" Andrea pojavila živa i zdrava te je objasnila da je uistinu bila oteta i regrutirana za "Špijunku"!

"Otmicu" su izveli instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska, Hrvoje Krep i Kruno Buden, u sklopu čijih treninga možete proći tečaj obrane od pokušaja napada naoružanih i nenaoružanih napadača, poput otmice. Naravno, sve je to bila šala u sklopu najave nove urnebesne istoimene komedije, a Andrea, otkačena i zabavna kakva jest, pristala je biti glavna "Špijunka" na sinoćnjoj projekciji. Prije samoga početka filma uzvanici su se sjajno zabavljali uz koktele spravljene od Jameson Irish Whiskeyja i Jamnice Ginger te poklon bonove  atrakcije Roomescape!

Osim Andree Andrassy u ovoj otkačenoj komediji redatelja Paula Feiga, a u kojoj glavne uloge imaju poznata, uvijek nasmijana Melissa McCarthy i slavni britanski glumac Jason Statham — luda glumačka kombinacija koja se ne propušta, uživale su i dizajnerice Diana Viljevac i Martina Čičko Karapetrić, jedna od Boudoir sestara, kao i glumci Marinko Leš, Ervin Baučić, bloger i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish i legendarni sportski komentator Ivica Blažičko!

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara