Otvara se Baloo: Index vas nagrađuje vikendom u Vodicama

Otvara se Baloo: Index vas nagrađuje vikendom u Vodicama

Foto: Press fotografije

U SUBOTU 30. lipnja 2012. okreće se novi list u jadranskom clubbingu. Otvara se Baloo. Sve najave i obećanja mogu biti samo pusta farsa ako nisu ispunjena zato Vas pozivamo- dođite i vidite o čemu se to priča! Veliko otvorenje Baloo-a. Novi klub na obali popularnih Vodica smješten je na samoj šetnici iz centra Vodica prema južnoj plaži, u hladovini borovine, samo par metara od mora. Prostire se na nešto više od tisuću kvadrata a svojim vizualnim identitetom sigurno neće podsjećati na ništa već viđeno diljem lijepe naše. Sa svojih cca 350 sjedećih mjesta (stolovi za dnevno ispijanje kavice, stajaći stolovi, regularni i VIP separei na odvojenoj terasi) kojima se pridružuje i stotinjak ležaljki (duplih sa baldahinima i onih za 1 osobu) na samoj plaži ispred Baloo-a, svačiji će ukus u svako doba dana i noći biti zadovoljen! Dakle, počnite pakirati krpice jer očekuje vas tulum kakav se ne viđa često! Uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu kakvu može stvoriti samo DJ Phat Phillie, na vas očekuju i posebne poslastice: egzotične plesačice s ibize, fire show, MC Sunčica a uspjet ćete upoznati i Baloo resident ekipu s kojom ćemo se družiti cijelo ljeto: DJ Popov, Baloo dancers & Baloo ladies! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Specijalna ponuda: Iz Balooa najavljuju da na FB stranici možete saznati kako posebnu ali vrlo ograničenu poslasticu prilikom otvorenja kluba 30.6. (subota) koje uključuje: Dva noćenja (petak-subota) u ekskluzivnom smještaju Ville Matilde (App 2+2) , VIP separe na otvorenju i boca pjenušca Freixenet = 1.160 kn po ekipi, odnosno 290kn po osobi (ako vas je četvero). vikend u kompleksu Ville Matilde, stol i bocu šampanjca- u paketu po specijalnim cijenama! Pitate se što vas sve čeka ovoga ljeta u Baloou? Ono što će sigurno privući svakoga željnog ludog ljetnog "partijanja" je svakodnevni "after beach" program koji već u prvoj sezoni dovodi nekoliko zvučnih imena: 28.7. tu su megapopularni Freemasons dok vas u popularnom "zagrebačkom tjednu" uoči Vodičke fešte, očekuje Baloo Summer dream festival, koji 3 dana zaredom dovodi  Arna Costa, Latin Princea te DJ Phat Phillija zajedno sa mladim, a već globalno popularnim bubnjarom Sašom Mačekom. Ipak, nije after beach varijanta jedino što Baloo nudi. Za pospance i oni koji su noć ranije ružili tu su svakodnevni "Anti hangover" programi - gdje se brzo i efikasno možete detoksicirati, zaplesati Aqua zumbu i uhvatiti malo boje u udobnim ležaljkama uz svježe cijeđene sokove egzotičnog voća dok će večernji program podsjećati na programe svjetski poznatih "all inclusive" kompleksa uz škole plesa, latinoameričke ritmove, žive instrumentaliste i free fingerfood za goste!

Index vas nagrađuje

Index vas vodi na otvorenje novog ekskluzivnog beach cluba u Vodicama:
Baloo beach club Vodice, GRAND OPENING 30.6. (subota). Očekuju vas dva noćenja (petak-subota) u ekskluzivnom smještaju Ville Matilde (App 2+2), VIP separe na otvorenju i boca Freixeneta! Skupi ekipu frendica, pošalji mail s osobnim podacima, naslovljen Baloo, na adresu index.nagrada@gmail.com i čekaj naš odgovor. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara