Otvorila konzervu tune, a iznutra izvirilo neobično stvorenje

Otvorila konzervu tune, a iznutra izvirilo neobično stvorenje

Foto: Twitter

BRITANKA Zoe Butler pokrenula je prilično zanimljivu raspravu na Twitteru nakon što je objavila fotografiju konzerve s tunom iz koje viri neobično stvorenje.
 
"Otvorila sam poklopac konzerve i ugledala nešto tamno, kao neki organ, a onda sam to dotakla s vilicom i ono se okrenulo i pogledalo ravno u mene", prepričava Zoe za Nottingham Post i dodaje: Bacila sam vilicu, odskočila u stranu i počela vrištati, a onda pozvala dadilju da i ona pogleda.
 
No, "misteriozno je stvorenje bilo prilično mrtvo".
 
28-godišnjakinja je odmah objavila fotku na Twitteru i napisala: "Znate li što je ovo? Zamalo sam to dala djeci da jedu!!".
Dodala je da stvorenje ima bodljikav rep, a u raspravu su se sa svojim sugestijama i savjetima ubrzo uključili brojni korisnici.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Neki sugeriraju da je to možda dio neke vrste ribe, ili čak fetus ribe, neki su sigurni da je to zapravo glava sitne morske kornjače, neki idu toliko daleko pa pretpostavljaju da se radi o vanzemaljcu, no neki su prilično prizemljeni što se tiče ove misterije:
 
"Dame i gospodo... Smirite se, to je rak. Nalazio sam takve u kamenicama. Slučaj zatvoren", napisao je jedan od korisnika uključenih u raspravu.
 
Kompanija koja proizvodi "tunu s vanzemaljcima" istražuje još uvijek o čemu je riječ, a Zoe o tome obavještava javnost na svom Twitteru, no, što god da je, jedno je sigurno: za nju tuna više nikad neće biti ista. 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara