Ova snimka prikazuje princezu kako samo u tangama slavi rođendan svoje pudlice?

Ova snimka prikazuje princezu kako samo u tangama slavi rođendan svoje pudlice?

Screenshot: YouTube, Foto: Guliver Image/Getty Images

TAJLANDSKI prijestolonasljednik i njegova supruga našli su se usred skandala nakon što je na internetu osvanula snimka na kojoj ih se može vidjeti kako na prilično osebujan način slave rođendan.

Događaj je snimljen u tajlandskoj kraljevskoj palači u Bangkoku, a u videu se navodno može vidjeti princezu Srirasmi (inače bivšu konobaricu) kako se opušta samo u tangama dok svojeg psa hrani tortom. U nekom trenutku otpjevali su mu i "Sretan rođendan" te puhali svjećice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Video je objavljen u trenucima dok Tajland potresaju prosvjedi zbog državnog udara.

Princ Maha i njegova supruga u subotu su napustili hotel s pet zvjezdica u Hampshireu, gdje su, zajedno sa svojom pratnjom od 30 ljudi proveli gotovo tjedan dana.Prošle godine u dokumentima američkih diplomata otkriveno je da su neki visoki tajlandski dužnosnici izrazili sumnje u sposobnost budućeg vladara, princa Mahe. U jednom od njih bivši SAD-ov veleposlanik u Bangkoku kazao je da mu se princeza Srirasmi povjerila za vrijeme jedne službene večere, kazavši mu da pudlica Foo Foo ima "čin zapovjednika zračnih snaga".

Doduše, postoje sumnje u autentičnost snimke te su se već pojavile teorije da netko ovime pokušava još dodatno okaljati ugled kraljevske obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara