Ovako pravi "Vuk s Wall Streeta" namjerava zaraditi 100 milijuna dolara

Foto: Guliver/Getty Images

JORDAN BELFORT ima dobar poslovni plan, ali ovaj put ne radi se o nezakonitim radnjama.

"Ove godine zaradit ću više nego što sam dobio u svojoj najboljoj godini kao broker. Moj cilj je 100 milijuna dolara i tako ću vratiti dugove", rekao je Belfort na konferenciji u Dubaiju.

Kao broker na burzi zarađivao je 50 milijuna dolara godišnje, a sada mora vratiti novac žrtvama svoje prevare.

Belfort se više ne bavi sumnjivim poslovima i danas masno zarađuje isključivo kao motivacijski govornik. Trenutno je na turneji u SAD-u tijekom koje će u 45 gradova ispričati svoju životnu priču. Turneja će mu donijeti veliki iznos novca, a dobro se obogatio kada je Martin Scorsese njegove memoare pretvorio u film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belfort je u '90-ima proveo 22 mjeseca u zatvoru zbog pranja novca i prevare u kojoj su investitori ostali bez više od 200 milijuna dolara, piše Bloomberg.

"Nakon šest mjeseci stavljanja profita od turneje na escrow račun, novac će ići direktno investitorima. Vjerujte mi da ću se osjećati bolje kada svima bude vraćen novac", rekao je Belfort koji mora vratiti više o 110 milijuna dolara.

Nedavno je izgubio živce kada ga je novinarka pitala zašto je do sada vratio samo 21 tisuću dolara svojim žrtvama unatoč tome što godinama zarađuje milijune od prodaje svojih knjiga i filmskih prava, a upitala ga je i skriva li svoje prihode.

Izgleda da je najava brzinskog vraćanja sto milijuna dolara pokušaj da opet skine ljagu sa svog imena. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara