Ovo je toliko grozno da je zabavno: Možete li prepoznati tko je na slikama?

Ovo je toliko grozno da je zabavno: Možete li prepoznati tko je na slikama?

Foto: Twitter

VODITELJ Jonathan Ross na svom je profilu na Twitteru objavio seriju fotografija nakon posjeta vjerojatno najgorem muzeju voštanih figura na svijetu.

Iako muzej u Ontariju nosi prezime Tussaud, radi se o muzeju Louisa Tussauda, a na službenim stranicama možete pročitati kako je riječ o "kolekciji prepoznatljivih figura za koje su zaslužni neki od najboljih umjetnika diljem svijeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što vidimo daleko je od onog što smo imali prilike pročitati, a Madonnu, Juliju Roberts i Marilyn Monroe (koje se nalaze na naslovnoj fotografiji) teško da biste i prepoznali da ne nose pločice na kojima piše njihovo ime.

I dok su neke figure neraspoznatljive, druge slavne osobe možete prepoznati, ali jednostavno izgledaju grozno (vampiroliki Tony Blair, frizura Adolfa Hitlera, emo izdanje Humphreyja Bogarta itd.)

Inače, Louis Tussaud je praunuk slavne Marie Tussaud, a kvaliteti njegove ponude dovoljno govori podataka da muzeji Madame Tussaud ne žele da ih se povezuje s muzejima od kojih su se neki i zatvorili zbog toga što figure nimalo ne naliče slavnim osobama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara