Ovo je vjerojatno posljednja fotografija "najzgodnijeg zatvorenika" koju ćete vidjeti

Ovo je vjerojatno posljednja fotografija "najzgodnijeg zatvorenika" koju ćete vidjeti

Foto: Splash/Guliver Images

OBOŽAVATELJICE "najzgodnijeg zatvorenika" trebale bi dobro zapamtiti ovu fotografiju jer riječ je o posljednjoj fotografiji Jeremyja Meeksa koju će vjerojatno vidjeti.

Naime, Meeks bi mogao dobiti čak deset godina zatvora uz novčanu kaznu od 250 tisuća dolara, a federalni pravni sustav tijekom suđenja ne dopušta snimanje niti fotografiranje.

Agentica Gina Rodriguez svojevremeno je najavljivala kako bi ova internetska senzacija uskoro mogla zarađivati šesteroznamenkaste iznose, dijelom na reklamama, a dijelom u sklopu svog reality showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se svojevremeno pisalo o njegovoj karijeri u showbusinessu, to se vrlo vjerojatno neće dogoditi, ali još uvijek postoji mogućnost snimanja filma prema njegovu životu.

Podsjetimo, nakon što je uhićen zbog posjedovanja oružja i sudjelovanja u oružanoj pljački, policija je na Facebooku stranici objavila fotografiju 30-godišnjaka koji je zaludio žene diljem svijeta.

Kako to i inače ide s internetskim fenomenima, i ovog je puta stvar izmakla kontroli, a Meeks je zbog svoje kratkotrajne slave imao i velikih problema u zatvoru.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara