Pao je Facebook: Korisnici diljem svijeta nisu mogli pristupiti stranici

Screenshot: Facebook

FACEBOOK opet ima problema s radom, a korisnici diljem svijeta pohrlili su na druge društvene mreže kako bi se požalili na to.

Prema njihovim objavama, posljednjih nekoliko sati stranica je imala problema s loadanjem linkova i fotografija, a u periodu od sat vremena stranica se uopće nije mogla otvoriti. Popularnoj društvenoj mreži nije se moglo pristupiti preko osobnih računala, ali ni preko mobilnih uređaja.

Iz Facebooka su javili da rade na tome da riješe problem kako bi svi korisnici mogli nastaviti s korištenjem društvene mreže. Istražuju slučaj, ali misle kako pad Facebooka nema veze s problemom tehničke prirode.

"Neki ljudi imali su problema s pristupom Facebooku na kratko vrijeme. Brzo smo krenuli u istragu i trenutno radimo na ponovnom pokretanju usluge za sve. Ispričavamo se zbog neugodnosti", piše u njihovoj izjavi.

One koji su se danas pokušali ulogirati na Facebook preko mobitela dočekala je standardna poruka u "Sorry, something went wrong", a kada su se na stranicu spajali putem osobnog računala poruka "service unavailable".

TechCrunch javlja kako su neki korisnici mogli pristupiti početnoj stranici Facebooka na osobnom računalu, ali kada su pokušali kliknuti na sadržaj dobiju obavijest "error". Nekima se sadržaj poput linkova, statusa i fotki uopće nije prikazivao.

Stranica downrightnow.com na kojoj se može provjeriti jesu li sajtovi u funkciji također je javila kako je na Facebooku došlo do "prekida usluge". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara