Papaya gostovala na najvećem svjetskom karnevalu u Riju de Janeiru

Foto: Press

NA NAJVEĆEM i najpoznatijem svjetskom karnevalu u Riju, u milijunskoj povorci se našao i hrvatski klub Papaya. U sklopu poznatog brazilskog glazbenog branda Camarote Paradise Weekend, Papayini DJ-ji dijelili su karnevalsku pozornicu s najvećim DJ-ima današnjice te sa milijunima ljudi koji su došli uživati u najšarenijoj povorci na svijetu.

Papaya tim prošli je tjedan gostovao u Riju de Janeiru i to u sklopu najvećeg svjetskog karnevala kojeg prenose najveće TV kuće diljem svijeta. Dio je to zajedničke suradnje koju Papaya ima s jednim od najpoznatijih brazilskih festivalskih brandova "Paradise Weekend" već drugu godinu zaredom. Suradnja se odnosi na međusobno promoviranje destinacija i klubova/festivala, tj. Hrvatske u Brazilu i obratno. Tako su Papayini DJ-i prošlog tjedna nastupali na najvećoj svjetskoj povorci u sklopu "Camarote Paradise Weekend" festivala, dok će se europska inačica "Paradise Weekend Europe" održati u klubu Papaya ovo ljeto, i to između 1. i 3. kolovoza, na kojoj će nastupiti brazilski DJ Mario Fischetti, popularni talijanski duo Nari&Milani te hrvatski DJ Kosta Radman.

Ovom međusobnom promocijom i suradnjom, već ove godine otok Pag i klub Papaya u sklopu festivala "Paradise Weekend Europe" posjetit će par stotina Brazilaca. Od poznatih Brazilaca svoj dolazak je najavila i nogometna legenda Romario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li ovo ljeto plesati brazilsku sambu u Papayinom ruhu na plaži Zrće?

Svakako ovdje saznajte što vam se sprema u sklopu egzotičnog Paradise Weekend Europe tjedna.

Pitanje koje se nakon prošle sezone pitao jedan od najprestižnijih britanskih medija, The Guardian, ovih dana intrigira i druge velike europske i američke medije. Nizozemski portal Festival Calendar Hrvatsku predstavlja kao zemlju garantirano dobrog provoda i lijepog vremena, opuštenih ljudi, niskih cijena, netaknute prirode, gostovanja najvećih svjetskih zvijezda te posebno raznovrsnih festivala. Kao veliku prednost Hrvatske spominje festivale na otvorenom dok se, primjerice, na Ibizi sva zabava odvija u zatvorenim prostorima. Među negativnim stranama Ibize navodi i sličan glazbeni program koji se iz godine u godinu ponavlja, dok Hrvatska dovodi svježa imena, mlade talentirane izvođače te raznovrsnije  žanrove glazbe. Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara