Pare samo donose probleme: Nakon što je dobio auto "neumorni pješak" se seli jer se boji za svoj život

Pare samo donose probleme: Nakon što je dobio auto "neumorni pješak" se seli jer se boji za svoj život

Screenshot: YouTube

JAMES ROBERTSON, 56-godišnjak iz Detroita, postao je hit u medijima nakon što je njegova neobična priča pokrenula internetsku zajednicu koja se udružila u nesebičnom činu i prikupila potrebna novčana sredstva kako bi ovom Amerikancu olakšala život.
 
Priču znate. Robertson je svaki dan do svog posla pješačio čak 33 kilometra, a kad je čuo za slučaj, 19-godišnji student Evan Leedy pokrenuo je online zakladu kojom su u kratkom vremenu prikupljene stotine tisuća dolara.
 
Robertson je tako prije nekoliko dana dobio novi Ford Taurus, a kako piše ABC News, čini se da to nije jedina novost. Robertson je navodno izjavio za Detroit Free Press da se odlučio odseliti nakon što mu je policijski službenik sugerirao da se tako zaštiti od mogućeg napada, odnosno pljačke. 
 
Naime, nedavno je u Robertsonovom susjedstvu zabilježeno nekoliko napada na osobe koje su povezane s novčanim dobitcima, a jedan je slučaj završio i tragično - ubijen je 86-godišnjak koji je na lotu osvojio 20.000 dolara. Robertson se stoga boji za svoju sigurnost, pa i život, te je, uz pomoć policije, odlučio otići na drugu adresu.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Razgovarali smo i rekao mi je da se ne osjeća sigurnim", rekao je službenik detroitske policije Aric Tosqiu za Free Press. Robertson se tako, iz stana u kojem je živio s curom, odselio u stan koji je dobio na korištenje od jednog lokalnog biznismena.
 
No, sada traži novi stan, i to, kako je rekao, na nekoj lokaciji bliže tvornici u kojoj radi, pa mu, ironično, automobil koji je dobio više i neće biti toliko neophodan.
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara