Party koji se pamti: Započelo jednim tweetom, a završilo neredima studenata

Foto: Twitter

TISUĆE studenata sa sveučilišta Delaware preplavilo je ulice Newarka nakon što se kućna zabava pretvorila u pravi pravcati "Project X".

Sve je započelo s tweetom ekipe "I'm Schmacked" (koja i inače organizira studentske zabave i snimke objavljuje na YouTubeu), a nakon što je njihova objava retweetana 1200 puta, stvari su izmakle kontroli.

Odmah na početku u jednom se studentskom domu okupilo na stotine studenata koji su očekivali Schmackedov autobus, ali pojavila se policija koja je zabavu prekinula prije nego je počela.


Stotine studenata svoju su zabavu prebacili na ulice, a ubrzo se formirala i prava rulja od nekoliko tisuća studenata. Sve se na kraju pretvorilo u pijane nerede, a alkoholizirani studenti počeli su prevrtati kante za smeće i rušiti prometne znakove.

Na ulice je tada izašlo oko 60 policijskih vozila kako bi primirili studente.

Kamerman Schmackeda, Marcus Hyde, uhićen je zbog poticanja rulje na nasilje, a on pak tvrdi da je za sve kriva policija koja je već ionako lošu situaciju dodatno pogoršala.

Nakon što je "zabava" završila, uhićena su tri studenta, oštećeno je nekoliko automobila, a Schmacked se u službenom priopćenju ispričao i obećao da će se ubuduće pobrinuti da se ovakve stvari ne ponavljaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara