Pas prešao kilometre kako bi posjetio svoju vlasnicu u bolnici

Pas prešao kilometre kako bi posjetio svoju vlasnicu u bolnici

Screenshot: USA Today/Video

MINIJATURNI šnaucer, kujica Sissy, jednostavno nije mogla čekati da se njena vlasnica vrati iz bolnice, pa je, umjesto da u neznanju stoji i čeka, Sissy odlučila potegnuti skroz do bolnice da se na svoje oči uvjeri da je njena vlasnica dobro. 
 
10-godišnja kujica, koja inače živi u gradu Cedar Rapids u Iowi, tako je prešla kilometre, odnosno više od 20 gradskih blokova, sve dok nije stigla do bolnice Mercy Medical Center u kojoj se njena vlasnica oporavljala od operacije. Uporna i vjerna Sissy odlučno je ušetala u bolnicu i iznenadila osoblje, ali i naravno svoju vlasnicu, Nancy Franck.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ona je imala misiju", komentirala je Nancy za KWWL, a prema priči njenog supruga, čini se da je Sissy iskoristila gužvu i zaputila se prema bolnici kad ju je on na trenutak pustio u vrt. Nadzorne kamere u bolnici zabilježile su trenutak kad je Sissy odlučno umarširala u predvorje, a osoblje joj je, naravno, dopustilo da posjeti svoju vlasnicu.
 
"Nisam mislila da je to u stanju napraviti. Mislila sam da psi mogu pronaći put do svog doma, ali ova je moja pronašla bolnicu", rekla je Nancy, prenosi USA Today.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara