People tvrdi: Službeno je, Bruce Jenner će postati žena

People tvrdi: Službeno je, Bruce Jenner će postati žena

Foto: Splash

AMERIČKI mediji ne odustaju od priče da će Bruce Jenner uskoro otići na operaciju za promjenu spola.

A nakon brojnih nagađanja People je otišao korak dalje te tvrde da je to sad gotova stvar jer im je neimenovani izvor blizak obitelji tako potvrdio.

"Bruce će postati žena. Napokon je sretan i njegova obitelj prihvaća ono što radi. U odličnoj je fazi. Zato je ovo najbolje vrijeme za napraviti tako nešto", kazao je spomenuti neimenovani izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ali, to nije sve. Imaju još jednog doušnika koji tvrdi da će 65-godišnji Jenner svoju transformaciju snimati i podijeliti s gledateljima u dokumentarcu. "To će biti emitirano kad on bude spreman javno govoriti o svojoj promjeni spola. Ali on ima sve više samopouzdanja i čini se jako sretan", kazao je drugi izvor. 

Također, ovi upućeni izvori tvrde da je Jennerova promjena bila postupna kako bi obitelj imala vremena prihvatiti što se događa: "Vrlo je pametan u svojim odlukama. Umjesto da u potpunosti sve šokira njegove su promjene suptilne, a njegova je obitelj imala vremena polako se priviknuti na njegov novi izgled i život. Njegovoj djeci sad je najvažnija njegova sreća, a on se čini vrlo zadovoljan svojim novim životom".

Kad je ET Kim Kardashian pitao za Brucea i njegovu promjenu izgleda, ona je kazala: "Mislim da svi prolazimo kroz razne stvari u životu i mislim da će on kazati što ima kad bude spreman".

Naravno, potvrde od samog Brucea ili njegova tima još uvijek nema.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara