Pitanja koja trebate prestati ispitivati ljude u 20-ima

Screenshot: YouTube

POSTOJI onih nekoliko pitanja od kojih nam se diže kosa na glavi u određenim životnim razdobljima, što stoga što ih svi postavljaju, što stoga jer bi ljudi trebali brinuti svoju brigu, a što stoga što nemaju veze s realnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, BuzzFeed je na jednom mjestu skupio nekoliko najgorih koja živciraju ljude u 20-ima (ali i one malo starije) pa će ih netko možda vidjeti, čime će se automatski smanjiti broj onih koji ih postavljaju. A tu su redom: "Imaš li zdravstveno?" (ili u našem slučaju češće: "Je l' ti ide staž? Što je s mirovinskim?") pa onda "Što STVARNO želiš raditi u životu" ili "Je li to tvoj pravi posao?". Ne zaboravimo komentare poput "Uvijek ti preostaje vratiti se roditeljima" i u paketu s tim: "Živiš sa cimerima?", što je uvijek prijelazno pitanje za "ljubavnu zonu". "Kad najmanje očekuješ dogodit će se" komentar je koji najčešće čujete nakon pitanja "Viđaš se s nekim?" ili, ako ste izašli iz te faze, tu su uvijek apsolutni pobjednici: "Kad će vjenčanje" ili "Jeste li razmišljali o djetetu".

Uz ove klasike sigurno postoji još niz onih koji se redovito ponavljaju i nikad neće prestati, a onima koji su s njima suočeni ne preostaje nego tješiti se da će i te "najbolje godine njihova života" brzo proći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara