PlayOne (Darko Juranović D´Knock i DJ Fresh Jay) pozvani na turneju s legendama svjetske klupske scene

Foto: PR

PRODUCENTSKI dvojac PlayOne (Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay), ujedno i vlasnici labela Liveinthemix music (www.liveinthemix.com) sa svojim timom suradnika nastavljaju nizati uspjehe na svjetskoj klubskoj sceni. Postali su producenti Barbara & Q Projekta (Barbara Tucker & MC/DJ Quinta Young), koji ima diskografsku potporu jednog od najprestižinjih house labelova u svijetu“ Defected Records“.

Izvršnu produkciju potpisuju legendarni Masters At Work, jedni od začetnika house-garage scene, producenti koji su među prvima u svijetu počeli raditi klubske remixeve, te u svom glazbenom opusu imaju potpise sa najvećim glazbenim imenima, (Michael Jackson, Madonna, Donna Summer,  Gus Gus, Jody Watley,  Janet Jackson,  Jamiroquai, Earth Wind & Fire, itd). Interesantna je činjenica, da su D`Knock i DJ Fresh Jay u cijeli projekt sa New Yorkškim top imenima ubacili i hrvatske producente Zvonimira Duspera (Rei Noel), Kostu Radmana i Slow Mo`T.-ja. Dusper  koji u zadnje vrijeme niže uspješne projekte pod pseudonimom “ Rei Noel“ zajedno je  sa njima koproducent i koautor songova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav vid producentske i autorske suradnje hrvatskih glazbenika sa NY scenom, predstavlja korak koji ih vodi u samo srce grada, koji se smatra kolijevkom mnogih glazbenih stilova. Barbara je nedavno u svjetskim medijima izjavila da polaže veliku nadu u suradnju sa PlayOne-om, u smislu stvaranja novog zvuka. Kenny Dope (Masters At Work) je u razgovoru za NY radio show  Liquid Sound Lounge na WBAI izjavio: “PlayOne su producenti koji izvrsno spajaju staru i novu školu house, funk i soul zvuka...oni su iz Europe, ali njihova povezanost sa našom subkulturom, nam iz njihovog podneblja donosi novi groove, jedan novi pristup. PlayOne u sebi nosi ima više “Funka“ i izvornog “House“ zvuka nego većina naših producenata i DJ-a. “

Prvi singl koji nosi naziv “ We can take this party“ - PlayOne presents Barbara&Q Project, izveden je nedavno premijerno live u TV show-u MNN-a (New York). Ovo je nova stepenica u radu Darka Juranovića D`Knocka, DJ Fresh Jay-a i njihovog teama, koji iza sebe imaju niz produkcija, singlova i remikseva za top izvođače poput Barbare Tucker, Peter Granta, Mick Hucknalla (Simply Red), te nedavnu megauspješnu produkciju za himnu "Heal The World", na kojoj gostuje oko 20 top svjetskih soul/house poput Jocelyn Brown, InayeDay, BarbareTucker, Chriss Willisa, Arethe Franklin i mnogih drugih. Diskografsku podršku , distribuciju, te suradnju PlayOne-a sa hrvatskim izvođačima na našem području podržavaju Hit Records te matična producentska kuća Svijet Produkcije. Kako DJ Fresh Jay i D`Knock od nedavno imaju studio i rezidenciju u Las Vegasu, gdje su upravo počeli i sa radom, cijela ova priča ima veću dimenziju, te će upravo Vegas biti jedan od prvih domaćina spomenute turneje.Možda najzanimljiviju informaciju predstavlja poziv Barbare i Masters At Worka, PlayOne-u da budu gosti na velikoj koncertnoj turneji na kojoj će uz njih  nastupati Crystal Waters i legendarna Robin S., poznata po planetarno poznatom hitu “Show me love“,  koji dan danas trese svjetske klubove u obradama najpoznatijih DJ-a i producenata današnjice, kao što su Steve Angelo, Laidback Luke, Hardwell, i mnogi drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara