Playground organizirao najluđi tulum i pool party u Budimpešti

Foto: PR

NAKON Beograda "pala" je i Budimpešta. Nakon još jednog ludog putovanja, drugog u samo sedam dana, brojnim putnicima ponovo ostaju noći za pamćenje jer Budimpešta je grad sa stotinama barova koji svakog posjetitelja željnog zabave stavljaju u dilemu: kuda izići.

Tako su proteklog petka nakon razgledavanja grada, pogleda s prekrasnog vidikovca i Citadelle na brdu Gellert te šetnje po prekrasnim mostovima koji spajaju Budim i Peštu, putnici mogli krenuti u popularno crawlanje - obilazak noćnog života Budimpešte sa jedinstvenim ruin barovima u centru. Stare zgrade posljednjih su godina pretvorene u barove i mjesta na kojima pulsira noćni život ove metropole. Uz ova, pravo mjesto za zabavu predstavljaju i terme odnosno kupališta koja se vikendima pretvaraju u vrlo žive klubove. Mađari tvrde da su pool partiji u termama upravo njihov izum.

PoolParty u Budimpešti trenutni je hit kada je u pitanju vikend izlazak. Pogotovo kada je riječ o najpoznatijim termama u Budimpešti. Smještena u zgradi s veličanstvenom arhitekturom iz 19. stoljeća kupelj Lukács ima osam bazena, temperatura vode uvijek je između 22 i 36 stupnjeva Celzijevih, a party se održava bez obzira na vremenske uvjete. U slučaju jake kiše odvija se u zatvorenom prostoru, a hladno vrijeme ne predstavlja problem.

Svojim ambijentom toplice predstavljaju nevjerojatni spoj bogate kulture i nevjerojatne arhitekture. Kada se tome pridoda DJ večer i hitovi elektro glazbe jasno je da je u pitanju veliki tulum o kojemu svjedoče i fotografije.

Playground najavljuje: 2Xtreme festival u Banja Luci – spoj adrenalina i zabave koji garantira drugačiji i nezaboravni vikend užitak.

Banja Luka je grad u zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, smješten na rijeci Vrbas. Po veličini je drugi grad u cijeloj BiH. Posjet Banja Luci obuhvaća zabavni festivalski program sa nekoliko DJ-eva, te adrenalinske sportove za sve Playground putnike - rafting, paintball i plivanje u brzim vodama. Ovom prilikom najavit će se i najveće EDM događanje u Zagrebu i okolici u 2014. godini pod nazivom Highsky festival koji će se 23.8. održati na krovu WESTGATE shopping city-a. Trenutno potvrđeni izvođači za Banja Luku su Mario Amarillo, Kosta Radman te mladi sve više popularni dvojac Vanillaz. 2Xtreme festival biti će ujedno i EXIT warm up party te Exit festival službeno sudjeluje na ovom festivalu kao 'PRIJATELJ FESTIVALA'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalji o putovanju na www.playground.hr, a ako želite osvojiti mjesto u busu za sebe i ekipu posjetite najavni party u Zagrebu.

Postani Playground resident DJ, osvoji nastup na High Sky festivalu na WESTGATE-u te osvoji tečaj Škole glazbene produkcije u iznosu do 20,000 KN!

Playground i Škola glazbene produkcije zajedno pokreću najveći DJ contest kojemu je u cilju probuditi hrvatsku elektronsku scenu te pružiti mladim nadama da pokažu svoj talent.
Prijave za natjecanje počinju 15.3. a prijaviti se možete na: www.weproducedjs.com

Desetero finalista odabire publika online dok će troje najboljih odabrati naš stručni žiri koji se sastoji od DJ bookera, glazbenog kritičara te nove nade EDM scene DJ Pyero-a, Zagrepčanina čije stvari puštaju vodeći svjetski DJ-evi na najvećim svjetskim festivalima.

Troje finalista imat će priliku natjecati se LIVE uz jedno strano gostovanje u poznatom beach baru u Vodicama početkom srpnja ove godine.

Pobjednika DJ contesta očekuje nagrada Škole glazbene produkcije za besplatni tečaj u vrijednosti 20.000 kuna. Pobjednik također dobiva gažu na High Sky festivalu krajem kolovoza te ujedno postaje resident DJ Playgrounda!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara