Plesačica tuži Britney: Slomila si mi nos i nije te bilo briga!

Plesačica tuži Britney: Slomila si mi nos i nije te bilo briga!

Foto: Facebook

PLESAČICA Dawn Noel podigla je prošlog ponedjeljka tužbu protiv Britney Spears u kojoj tvrdi da ju je pjevačica udarila u lice za vrijeme probe te je pritom bila bešćutna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Noel je kazala da je dobila posao kao plesačica na spotu za pjesmu "Work bitch". Ona i druge plesačice stigle su na set 19. kolovoza te uvježbavale nekoliko sati koreografiju nakon čega se Britney pojavila. Noel tvrdi da je bila "dezorijentirana i zbunjena" te da je imala problem s izvođenjem i osnovnih pokreta.

U jednom trenutku, kad je Noel stajala pored nje, Britney je navodno izgubila ravnotežu, ispružila ruke i udarila je po licu, prenosi TMZ. Tvrdi da je udarac bio toliko jak da su svi u prostoriji čuli što se dogodilo, dodajući da ju je stravično boljelo, a da je Britney rekla samo "Oprosti" i nastavila s probom.

Pola sata nakon toga Noel je otišla liječniku jer više nije mogla trpjeti bol te je tad saznala da joj je pukla kost u nosu i da joj treba operacija. Ljudi iz pjevačičina tima navodno su joj obećali platiti medicinske troškove, ali to se nije dogodilo niti nakon mjeseci čekanja te je stoga odlučila podići tužbu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara