Pobožni roditelji shrvani: Zadovoljavala 24 muškarca, ali "nije nemoralna i Bog će joj pomoći"

Pobožni roditelji shrvani: Zadovoljavala 24 muškarca, ali "nije nemoralna i Bog će joj pomoći"

Screenshot: YouTube

PRIČA o Britanki koja je na Majorci u ludom večernjem provodu unutar samo dvije i pol minute oralno zadovoljavala čak 24 muškarca još uvijek je jedna od glavnih vijesti u Britaniji, ali i ostalim inozemnim medijima.

Mlada djevojka iz Sjeverne Irske ima samo 18 godina, a irski Mirror piše da su joj njezinu seksualnu eskapadu "oprostili njezini roditelji, veliki vjernici". Prijatelj njezine vrlo religiozne obitelji djevojku je opisao kao žrtvu (podsjetimo, vjeruje se da je ona mislila da će ovim postupkom "zaraditi" besplatno ljetovanje, ali nažalost u pitanju je bilo samo piće nazvano Holiday"): "Dok drugi možda ovo što je napravila vide kao nešto nemoralno i izopačeno, mi to vidimo kao nešto potpuno drukčije. Ona je žrtva, meta velikog zla i pokvarenosti i u ranjivom trenutku odvuklo je se na krivi put", kazao je.

"Ona je divna djevojka, ali tražila je uzbuđenje. Napravila je golemu grešku i potpunosti joj je oprošteno. Njezina je obitelj voli i zaštitit će je u svojoj vjeri, Bog će joj pomoći. Ali, svi su naprosto shrvani", ispričao je "prijatelj" i dodao: "Možda je pozitivna stvar što je ovo izašlo u javnost jer se sad svi mogu suočiti sa situacijom i ona može polako početi vraćati svoje dostojanstvo. Obitelj je vrlo snažna i u jedinstvu s Bogom. Ali znaju koliko ranjive mogu biti mlade žene u svijetu u kojem idu na razna mjesta u potrazi za avanturom i pritom otkriju da je zaštita koju imaju u Bogu napadnuta. I onda pokleknu".

Video je brojne reakcije izazvao i u okrugu Calvia u kojem događaj odvio. Tamošnje vlasti istražuju koliko je ovakvo ponašanje rašireno. Vjeruje se da je u videu prikazan "mamading", "igra" u kojoj se u barovima potiče mlade žene da izvode razne seksualne činove u zamjenu za besplatno piće. Ženski institut Španjolske događaj je opisao kao "ponižavajući i diskriminirajući" prema ženama.

S druge strane, organizatori događaja u klubu u kojem je video snimljen pokušavaju ublažiti sve što se dogodilo. Na Twitteru su se pojavile tvrdnje da je djevojka sve napravila zato što je željela, a ne zato što joj je nešto obećano. Nakon što se video proširio internetom organizator iz kluba opisao je događaj kao "prosječnu večer u baru Carnage". Na Facebooku je napisao: "Ne razumijem oko čega se digla cijela strka, to je kao i svaka druga večer u Carnageu...pretvaramo bezveznjake u frajere u samo šest sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara