Pokazali nadljudsku snagu u ključnom trenutku: Pogurali čitav vlak i spasili joj život

Pokazali nadljudsku snagu u ključnom trenutku: Pogurali čitav vlak i spasili joj život

Foto: Twitter

JAPANKA, koja se našla pod vlakom podzemne željeznice, za svoje preživljavanje može zahvaliti suputnicima koji njen poziv u pomoć nisu ignorirali.

Incident se dogodio na stanici podzemne željeznice Shibuya u Tokiju. Naime, žena u 60-im godinama jecala je pod vlakom, među tračnicama pruge nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Putem javnog razglasa zaposlenici podzemne željeznice obznanili su putnicima da se nepoznata žena nalazi pod vlakom na što su deseci ljudi skočili na tračnice te pogurali vlak težak preko 30 tona kako bi osoblje hitne pomoći moglo doći do unesrećene i prevesti je u bolnicu.

Iako je njen skok pod nadolazeći vlak utjecao na više od 26 putnika koji su netom prije najveće prometne gužve javnom prijevozom putovali svojim kućama, pokazali su dobru volju i, kako piše Daily Mail, vratili vjeru u čovječanstvo.

Ovo nije prvi takav slučaj u Japanu. Ranije ove godine, u srpnju, 40-ak je putnika poguralo vlak težak 32 tone kako bi spasili ženu zarobljenu pod čeličnom konstrukcijom vlaka. Unesrećena žena spašena je neozlijeđena. Svi su pljeskali i klicali od sreće što su uspjeli spasiti jedan ljudski život, a nije im smetalo to što su na svoja odredišta kasnili otprilike osam minuta.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara