Policija proširila istragu o Cliffu Richardu: Optužen za više napada?

Policija proširila istragu o Cliffu Richardu: Optužen za više napada?

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKI pjevač Cliff Richard ljetos je bio na informativnom razgovoru u policiji, nakon što je policija pokrenula istragu zbog optužbi da je 1985. spolno zlostavljao jednog dječaka.

Richard (74), čiju je kuću policija pretražila početkom kolovoza u svezi s tom optužbom, niječe da je to počinio.

"Već nekoliko mjeseci svjestan sam optužbi koje kruže portalima, a odnose se na mene. One su potpuno lažne. Dosad nisam želio reagirati na te lažne optužbe jer bi na taj način postigao samo da se one još više prošire", poručio je tad glazbenik u priopćenju za medije i dodao da će u potpunosti surađivati s policijom.

Ipak, britanski mediji danas javljaju da je "istraga iznimno proširena" te da uključuje više od jedne optužbe. Također, proširenje istrage znači i da nije poznato kad bi mogla biti okončana, poručili su iz policije za BBC.

Sir Cliff, s druge strane, tvrdi da nema pojma odakle ove "apsurdne i neistinite" optužbe dolaze. "Policija sa mnom nije podijelila detalje. Nikad u čitavom životu nisam nikoga napao i uzdam se u to da će istina prevladati. U potpunosti sam surađivao policijom i naravno da ću tako i nastaviti", prenosi BBC njegovu izjavu.

Richard je dosad bio na razgovorima o optužbama za seksualni zločin, ali još nije službeno za ništa optužen niti uhićen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara