Policija uhitila muškarca jer je "imao velike mišiće i izgledao kao bodybuilder"

Screenshot: YouTube

ŠVEDSKA policija ozbiljno shvaća borbu protiv anaboličkih steroida.

Naime, policajci su u Malmou uhitili neimenovanog muškarca jer je "imao velike mišiće i izgledao kao bodybuilder", piše The Local.

Zbog njegove građe odmah su posumnjali da koristi anaboličke steroide pa su ga odlučili ispitati. Nakon privođenja u policijsku postaju odlučili su pretražiti njegov stan i otkrili da ih je sumnja odvela u pravom smjeru.

U stanu je pronađeno više od 20 tisuća steroidnih tableta, hrpa bočica steroida za ubrizgavanje, 20 tisuća dolara u gotovini te oprema za pakiranje i slanje steroida potencijalnim mušterijama. Na njegovom mobitelu pronašli su poruke u kojima je potraživao velike količine marihuane.

S njim je u stanu boravila i jedna ženska osoba koja je zanijekala sudjelovanje u posjedovanju i distribuciji steroida, a muškarac je na kraju priznao da koristi steroide. Osuđen je na godinu i devet mjeseci zatvora, žena na godinu i šest mjeseci.

Uhićenja bodybuildera u Švedskoj nisu novost i ovakva vrsta profiliranja potencijalnih preprodavača pokazala se kao uspješna praksa u borbi protiv steroida.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara