Pomozimo Eni Šarac: Veliki humanitarni koncert na dan Svetog Nikole

Foto: Press

HRABRA Ena Šarac iz Osijeka, dobitnica nagrade "Ponos Hrvatske", nastavlja svoju dugogodišnju borbu s tumorom na mozgu.

Sedamnaestogodišnja Ena u svibnju je operirana u Bruxellesu, gdje je uspješno odstranjen veći dio tumora, no za nastavak liječenja potrebna su nova financijska sredstva. Enina majka je nezaposlena, a otac prima minimalnu plaću, te se snalaze na sve načine kako bi namaknuli novac za skupo liječenje koje traje već 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najveća hrvatska humanitarna udruga CRO UNUM i Club&Lounge Roko organiziraju veliki humanitarni koncert za Enu, 06. prosinca, na dan Svetog Nikole, u Club&Loungeu Roko, od 22 sata. Sva prikupljena sredstva bit će donirana Eni, za daljnje liječenje. Na koncertu će nastupiti Željko Pervan, Connect, Dražen Zečić, Jasmin Stavros, All Stars Band, Mate Bulić, Sandi Cenov i Žiga&Bandisti.

Ena je maturantica Ekonomske i upravne škole u Osijeku. 2003. godine oboljela je od tumora na mozgu. Te je godine tri puta operirana u KBC-u Rebro, te se uspješno liječila. 2009. godine bolest se vratila, a svakodnevne terapije i česte operacije opet su postale dio Eninog života.

Ova hrabra djevojka i veliki borac operirana je u svibnju ove godine u Bruxellesu, kada je velik dio tumora odstranjen, ali sada su joj potrebne nove operacije. "Hvala svim predivnim ljudima na velikom srcu i pomoći da i šestu operaciju odradim i nakon 10 godina pobijedim tog dosadnjakovića, gospodina Tumora. Hvala svim mojim dobrim anđelima", rekla je uvijek nasmiješena Ena, koja je svojom vedrinom i optimizmom postala uzor mnogima. Nakon operacije u svibnju Ena je u samo osam dana položila 16 predmeta i upisala 4. razred Ekonomske i upravne škole.

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći Eni mogu uplatiti svoje donacije na žiro račun Enine majke Biserke Šarac, u Privrednoj banci Zagreb d.d, broj: 2340009-3104119971. Ulaznice za veliki humanitarni koncert prodaju se već sada u Club&Loungeu Roko, po cijeni od 30 kuna. Tamo se, po istoj cijeni, mogu kupiti i majice s natpisom "Ena, opet ćeš pobijediti", a dodatne informacije o događaju možete saznati i na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara